← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Grundfos maakt halfjaarresultaten bekend

Foto door Morten Fauerby // Montgomery @ 2016 Morten Fauerby

Tegen de achtergrond van een uitdagende wereldmarkt hebben Grundfos Pumps zeer bevredigende halfjaarresultaten voor 2019 aangekondigd, die een omzetgroei en hogere inkomsten laten zien.

Het bedrijf, dat een duidelijk mandaat heeft om een ​​positieve impact te hebben op zowel het klimaat als de watervoorraden, kan ook duidelijk aantonen dat ze doen wat ze prediken. Dit wordt aangetoond door hun eigen energieverbruik te verminderen met 11% en het waterverbruik met 10%, vergeleken met dezelfde periode van 2018.

Met langetermijnambities om zowel het waterverbruik als de CO2-uitstoot met 50% te verminderen met 2025 en een ander doel om klimaatpositief te zijn door 2030, nemen Grundfos hun duurzaamheidsambities zeer serieus, zoals blijkt uit hun onlangs gelanceerde 2025-strategie.

De Grundfos CEO Mads Nipper zei: "Ik ben erg trots dat we doorgaan met ons momentum, dat een positieve invloed heeft op de water- en klimaatuitdagingen van de wereld, door het leveren van aanzienlijke energiebesparingen aan onze klanten en het brengen van veilig drinkwater aan mensen in nood" .

Om meer bezoek te leren www.grundfos.com

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link