← Terug naar categorie Pumps

Grundfos levert een tweede termijn

grundfos tweede termijn ondersteuning

Bij Grundfos begrijpen we dat u het druk heeft, maar ook dat u graag tijd wilt vinden om meer over pompen te leren, dus we bieden u graag een reeks trainingsopties.

De eerste is onze Ecademy, dit on-line onderwijsplatform is open 24 / 7 en biedt kennis en beloont succesvolle voltooiing van een module sinds 2008. Met een breed scala aan onderwerpen die zowel algemene branchekennis als productspecifieke taken omvatten, is het vinden van onze meer slechts een klik verwijderd www.grundfos.co.uk/edcademy waar we zullen wachten en klaar staan ​​om te helpen.

Er zijn echter gevallen waarin u meer diepgaande informatie wilt, dan is dit waar u misschien een persoonlijk scenario wilt overwegen, als dat zo is, dan zijn onze Pump School-cursussen op basis van klaslokalen iets voor u. Lees voor meer informatie over de tien beschikbare onderwerpen en de verschillende locaties die we kunnen aanbieden www.grundfos.co.uk/pumpschool. De registratie is on-line voltooid en er zijn zojuist extra cursusdata toegevoegd voor de herfstperiode.

Als u op de hoogte wilt blijven van de innovaties van de pompindustrie, is het voor u belangrijk dat u met deze trainingsplatformen de leeroptie kunt kiezen die het beste bij u past.

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link