← Terug naar categorie Pumps

Grundfos hebben het off-site inzicht

osb ondersteuning

De mogelijkheid om off-site te bouwen om steeds complexere projecten voor een breed scala aan schema's te leveren, heeft ze steeds populairder gemaakt. Deze vooraf ontworpen oplossingen vinken alle vakjes aan op het gebied van de coördinatie van een reeks elementen, van planning en ontwerp tot fabricage, de feitelijke assemblage van componenten, plus alle vereiste testen.

In staat om grotere bouwprojecten, industriële oplossingen te leveren en om de waterindustrie te ondersteunen, zullen deze verpakte sets op locatie aankomen, compleet met alle nodige pompen, leidingen, kleppen, instrumenten en bedieningselementen. Voeg daarbij het feit dat fabrieksomstandigheden 80% veiliger zijn dan die op de site en dat sitearbeid 2.2 keer duurder is en de redenen voor hun populariteit scherp in beeld komen.

Het selecteren van een partner die over de capaciteit, kennis, expertise en alle benodigde accreditaties beschikt om alle fasen van het proces te leveren, is van cruciaal belang. Dit is waar de 12,000m2 Grundfos-fabriek in Sunderland waarde toevoegt, omdat dit erkende centrum van uitmuntende productie klanten ontwerp, bouw, assemblage, test en distributie biedt onder één dak, waardoor dit een gestroomlijnde en zeer kosteneffectieve optie is.

Als u meer inzicht in off-site-opties nodig hebt, gaat u naar www.grundfos.co.uk

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link