← Terug naar categorie Pumps

Grundfos heeft het laatste woord in eindzuigpompen

grundfos nbe end zuigpomp

Wanneer u op uw eindzuigpompen moet kunnen vertrouwen, kijk dan niet verder dan Grundfos-pompen die een beproefde, betrouwbare, innovatieve naam zijn bij het leveren van deze oplossingen.

In hun 40 + -jaren van levering van deze specifieke pompmodellen hebben ze vele verbeteringen geïntroduceerd die zowel het productaanbod als de toepassingsperiode hebben verbeterd. Dit betekent dat oplossingen vandaag het antwoord hebben op watertoevoer, industriële drukverhoging, industriële vloeistofoverdracht, HVAC en irrigatie-oplossingen.

Met een benijdenswaardige reputatie met hun Grundfos NB (E), NGK (E), NK (E), NKG (E) -reeksen die zijn vervaardigd in ISO 9001 gecertificeerde faciliteiten, bestaat het assortiment uit een uitgebreide serie van nauw gekoppelde (NB / NBE-familie) en langgekoppelde (NK / NKE-familie) pompen die voldoen aan EN733 of ISO2858. Allen zijn niet-zelfaanzuigende eentraps centrifugaalpompen met axiale afzuigopening, radiale afvoeropening en horizontale as.

Het handige terugtrekontwerp vergemakkelijkt het verwijderen van de motor, koppeling, lagerstoel (NK / NKG) en waaier zonder het pomphuis of pijpleidingen te verstoren. Dit vereenvoudigt het onderhoud en maakt onderhoud van zelfs de grootste pompen mogelijk door één persoon met een kraan.

Wanneer u een eindzuigpomp nodig heeft met betrouwbaarheid, flexibiliteit, ingebouwde energie-efficiëntie en die in een groot aantal veeleisende omgevingen kan werken - Grundfos heeft de antwoorden vaak beschikbaar op een korte levertijd.

www.grundfos.co.uk

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link