← Terug naar categorie Pumps

Grundfos voedt uw webinatie

PantherMedia B81564400

Naarmate meer en meer van ons naar internet gaan voor een breed scala aan informatie om ons te helpen bij alle aspecten van ons leven, blijven websites oplossingen ontwikkelen om aan deze behoeften te voldoen. Bij Grundfos zijn we blijven investeren in dit gebied en recente analyses tonen zowel een stijgend aantal nieuwe bezoekers als een toename van het aantal terugkerende bezoekers op onze site.

Er zijn veel mogelijke redenen hiervoor, eerst is er Grundfos Product Center een online zoek- en dimensioneringstool die u zal helpen de juiste pomp te kiezen die aan uw behoeften voldoet, ongeacht of u op zoek bent naar een nieuw of een vervangend project, of zelfs als u wilt gewoon meer informatie vinden over pompen die u al hebt.

Of misschien zijn het specialistische gebieden zoals Grundfos voor installateurs die gemakkelijke toegang bieden tot een reeks tools die nuttig, relevant en lonend zijn. U vindt bijvoorbeeld elementen zoals de GO-installatie-app die u veel handige tools, handleidingen en informatie binnen handbereik biedt. Of misschien de Grundfos for Engineers-hub waar onderwerpen net zo gevarieerd zijn als de rollen van de commerciële of industriële ingenieurs of degenen die werken binnen het afvalwatersegment dat het ondersteunt.

Hierop ligt de Grundfos Ecademy, een 24 / 7 online trainingsplatform dat een breed scala aan onderwerpen biedt met een onderwerp dat voor iedereen interessant zal zijn.

Door het web te combineren met een reeks handige tools en informatie, ontdek hoe Grundfos altijd klaar staat en wacht om uw webinatie te voeden op www.grundfos.co.uk

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link