← Terug naar categorie Pumps

Grundfos Do not Take The Main Stage in Glastonbury

ondersteuning voor grundfos glastonbury

Als muziekfestivals gaan, worden ze niet groter of beter dan Glastonbury. De logistiek van het opzetten van een evenement voor meer dan 200,000-mensen is verbijsterend en het waarborgen van de beschikbaarheid en toegankelijkheid van voldoende schoon water is slechts één aspect. Dit betekende dat Grundfos Pumps werd gevraagd om de organisatoren te adviseren met betrekking tot de verdere optimalisatie van hun systeem.

Na een site-onderzoek schakelde de aandacht over het verbeteren van de algehele controle en efficiëntie van de boostereenheden. Dit is een belangrijk aspect, aangezien energieverbruik en duurzaamheid altijd hoog op de agenda van Glastonbury staan.

Toen hij met een op maat gemaakte oplossing voor deze unieke vereiste kwam, stelde Grundfos een gecoördineerde aanpak voor met verschillende gesuggereerde activiteiten. Dit betrof de upgrade van de pompmotoren naar meer energie-efficiënte versies, de integratie van een nieuw precisiedoseersysteem en een bewakingssysteem op afstand dat een aanzienlijke verbetering van de gegevensuitwisseling zou betekenen.

Deze veranderingen worden overkoepeld door het nieuwe externe bewakingssysteem van Grundfos, wat betekent dat alle aspecten van het netwerk kunnen worden bekeken en ondervraagd 24 / 7, met een onmiddellijk ingebouwd alarm om te adviseren over eventuele problemen.

Grundfos Pumps verschijnen niet op de Pyramid Stage of staan ​​vermeld op een programma, maar ze zijn er erg trots op een kleine rol te spelen in het leveren van een belangrijk, zij het vrij vanzelfsprekend element - water.

Vraag documentatie aan

Grundfos Pompen BV
Grovebury Road, Leighton Buzzard, Beds LU7 4TL
e-mail: [Email protected]

Tel: 01525 850000
www.grundfos.co.uk

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link