← Terug naar categorie Pumps

Grundfos vormen de kern van de actie

harten ondersteuning

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1874, is Heart of Midlothian Football Club (Hearts) er geweest om getuige te zijn van de vele veranderingen en vorderingen die Edinburgh in de loop der jaren heeft doorgemaakt. De centrale Tynecastle Park-club, net als de stad zelf, is blijven evolueren en de meest recente investering heeft een nieuwe hoofdtribune toegevoegd die zitplaatsen biedt aan 20,000-mensen.

Het handhaven van de clubstatus van topklasse betekent samenwerken met verschillende partners om hun expertise te bieden, om het beste resultaat te garanderen. Grundfos-pompen waren verheugd om met RSP Consulting Engineers en aannemers Livingston Mechanical Services samen te werken aan dit nieuwste project om de optimale M&E oplossing te bieden.

De pompoplossingen werden gekozen vanwege hun energie-efficiëntie en hun vermogen om de vereiste HVAC-behoeften te leveren en om te zorgen voor voldoende water om aan alle verschillende eisen te voldoen. Het laatste Grundfos-oplossingsteam omvatte spelers uit de TPE-familie van eentraps centrifugaalpompen, evenals MAGNA3 commerciële verwarmingscirculators, plus een Hydro MPC-E boosterset met variabele snelheid

Tegenwoordig doet deze club zijn naam eer aan, omdat het een centrale rol speelt in het hart van een levendige gemeenschap. Grundfos zijn verheugd te zijn geselecteerd als onderdeel van het ondersteuningsnetwerk.

Bezoek voor meer informatie en meer over ons www.grundfos.co.uk

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link