← Terug naar categorie Poederverwerking en -verwerking

Gratis Seminar over het begrip van poedergedrag in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en chemische industrie

poedergedrag seminar

Poederstroomspecialisten, Freeman Technology organiseert op februari 27th 2019 samen met Evonik Corporation een gratis seminar bij Evonik's vestiging in Piscataway, NJ. 'Poedergedrag in voeding, farma en chemische industrie begrijpen' zal leiders in het veld de industriële toepassingen van poederreologie bespreken.

Het seminar zal presentaties bevatten van John Yin, productmanager bij Freeman Technology, die een inleiding zal geven over het begrip van poederstroom en poedergedrag, en sprekers van Evonik Corporation die zullen bespreken hoe de vloei-eigenschappen van voedingsmiddelen en chemische producten worden gekenmerkt.

Afgevaardigden zullen ook horen van gastspreker Dr James Scicolone, universitair docent onderzoek aan de Rutgers University, die zal bekijken hoe uitgebreide materiaalkarakterisering een snelle procesontwikkeling kan bevorderen.

Er zal ook een gelegenheid zijn om een ​​demonstratie te zien van FT4 Powder Rheometer® van Freeman Technology tijdens een rondleiding door de ultramoderne faciliteit van Evonik. Bezoekers zullen een tabletteringsproces volgen van formulering tot coating.

Ga naar de website om toegang te krijgen tot de volledige agenda Website van Freeman Technology.

Freeman Technology en Powder Rheometer zijn geregistreerde handelsmerken van Freeman Technology Ltd

Freeman Technology Ltd

Handtekening: Brons lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.