← Terug naar categorie Pumps

Global Company of the Year Award voor Grundfos

marianne k knudsen

Met kantoren in 40-landen en sinds 1961 opgericht, zijn Frost & Sullivan een vertrouwde en gerespecteerde naam in management consultancy. Tijdens hun recente wereldwijde prijsuitreikingsceremonie die in Londen werd gehouden, schonken ze de onderscheiding 'Bedrijf van het jaar' in de wereldwijde markt voor water- en afvalwaterpompen aan Grundfos Pumps.

Bij de uitreiking van de prijs noemde de vice president van Frost & Sullivan de redenen voor de erkenning als Grundfos 'superieure aanbod van duurzame oplossingen en hun vele innovaties en primeurs in de industrie, als een van de grondgedachten achter de prijs. Een ander element dat bijzonder lovend was, was de integratie van software binnen Grundfos-producten die bidirectionele communicatie tussen hardware en operators mogelijk maakte.

De toekenning van de prijs, Marianne K. Knudsen, Group Vice President van Water, verklaarde dat de beloning zou herinneren aan het feit dat Grundfos door moet gaan met het creëren van innovatieve oplossingen die echt een verschil maken voor klant, eindgebruikers en het milieu.

Voor meer informatie over deze en andere Grundfos innovaties bezoek www.grundfos.co.uk

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link