← Terug naar categorie Verwarming, koeling en drogen

GIDS VOOR HET IDENTIFICEREN VAN EEN ECHTE BOILERHOUSE-EFFICIËNTIE DIE IS GEOPEND

B850 Spirax Sarco
  • Stijgende energiekosten en een streven om de CO2-uitstoot te verminderen, hebben een sfeer van onzekerheid gecreëerd voor Britse bedrijven
  • Boilerhouse-managers denken vaak dat ze 15% efficiënter werken dan ze in werkelijkheid zijn
  • 'Een gids voor het identificeren van de werkelijke efficiëntie van uw ketelhuis' bevat acht verbeterpunten om de efficiëntie te verhogen en de bedrijfskosten te verlagen


Omdat economische onzekerheid de mogelijkheden van bedrijven om te concurreren op een binnenlandse en wereldwijde markt vermindert, staan ​​exploitanten van energie, onderhoud en fabrieken steeds meer onder druk om de operationele kosten te verlagen. Een nieuwe gids werpt licht op de kernuitdagingen met traditionele ketelergiemetingen en verbeterpunten.

De nieuwe gids, geschreven door Darren Silverthorn, National Controls and Metering Specialist bij Spirax Sarco, heeft als doel operationele managementteams te ondersteunen door verbeterpunten te benadrukken die kunnen worden gemaakt om de efficiëntie te verbeteren en het geld te verminderen dat wordt besteed aan het betalen voor energie.

'Een gids voor het identificeren van de werkelijke efficiëntie van uw ketelhuis' identificeert verschillende problemen met traditionele ketelergemetingen, waaronder het gebruik van branderefficiëntie om de algehele efficiëntie van hun ketelhuis aan te geven. Bovendien worden acht mogelijke verbeterpunten benadrukt die managers mogelijk mislopen, wat resulteert in een mogelijk niet-geoptimaliseerd systeem, hogere bedrijfskosten, verhoogd brandstofverbruik en koolstofemissies.

Boilerhouse-installatie 03

De gids benadrukt de voordelen van het gebruik van een kosteneffectieve, innovatieve oplossing om veilig en efficiënt een volledig overzicht te krijgen van de prestaties van het stoomsysteem, zoals een energiemonitor in een ketelhuis.

Er zijn vaak beperkte middelen voor energiemonitoring in de meeste ketelhuizen en daarom beperkte kennis van de algehele ketelhuisprestaties met faciliteiten die zich vaak niet bewust zijn van waar energieverliezen kunnen worden geïdentificeerd. Een energiemonitor in het ketelhuis biedt een compacte oplossing om alle belangrijke gegevens te verzamelen, zodat facilitaire managers zichzelf kunnen helpen.

"Britse bedrijven hebben te lijden gehad van een verzwakt concurrentievermogen als gevolg van stijgende energiekosten en een onzekere economische omgeving," Zei Darren Silverthorn. “Deze bedrijven zouden hun operationele kosten kunnen verlagen door de energieprestaties van hun ketelhuis te monitoren, om te begrijpen welke verliezen het stoomsysteem zou kunnen ervaren.

Boilerhouse 11

"Deze gids heeft tot doel energie-, onderhouds- en fabrieksexploitanten te helpen zichzelf te helpen door hen de gebieden te bieden die zij kunnen verbeteren om de efficiëntie van het ketelhuis te verhogen, de bedrijfskosten te verlagen en morgen een efficiëntere, kosteneffectievere dag te maken."

Om erachter te komen hoe u de ware efficiëntie van uw ketelhuis kunt identificeren, klik hier om onze gids nu te downloaden.

Spirax Sarco

Spirax Sarco is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor stoom en thermische energie met het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link