Evenementen laden

" Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Praktische aspecten van PROFINET, PROFIBUS en IO-Link

Juni 26

Niet-premium evenement

Gratis trainingsmoment - juni 26, Manchester.

Dit evenement, gehost door Endress + Hauser, behandelt de belangrijkste praktische problemen die voortvloeien uit het gebruik van digitale communicatietechnologieën in geautomatiseerde productie- en procesindustrie-applicaties, met bijzondere aandacht voor Industry 4.0 en het Industrial Internet of Things (IIoT).

De belangrijkste toepassingsgebieden, zoals besturingssystemen en energiebeheer, pulp & papier, chemicaliën, utilities, farmaceutische, mechanische handling en logistiek, robotica, auto-engineering, assemblage van elektrische en elektronische apparatuur, verpakking en drukwerk, zijn gericht op de praktische aspecten van het gebruik van PROFINET , PROFIBUS en IO-Link, van systeemontwerp en veiligheidsoverwegingen tot en met foutopsporing en onderhoud.

Ondersteund door een tentoonstelling met demonstraties van actuele tools gebruikt in configuratie en onderhoud, zal het seminar van grote waarde zijn voor ontwerpers, productie / systeemingenieurs, instrumenttechnici / ingenieurs en C & I-ingenieurs die betrokken zijn bij het ontwerp, de bediening en het onderhoud van moderne geautomatiseerde fabrieken en verwerkingsinstallatie.

Met bijna 80 miljoen knooppunten over de hele wereld geïnstalleerd, zijn PROFINET, PROFIBUS en IO-Link echte marktleiders, die state-of-the-art digitale communicatie bieden die voldoet aan alle behoeften van de productie- en procesindustrie, waardoor de investeringen in installatie, inbedrijfstelling en onderhoud aanzienlijk verminderen. Ze bieden ongekende integratie van systemen voor automatisering, controle, bewaking en veiligheid met behulp van gestandaardiseerde en breed ondersteunde communicatie- en netwerkoplossingen.

Dit seminar wordt gepresenteerd door specialisten van bedrijven die lid zijn van PI UK. Aanwezigheid is gratis voor vooraf geregistreerde afgevaardigden van de gebruikersgemeenschap, dwz bedrijven die eigenaar zijn van, beschikken over, werken met, ontwerpen, bouwen of onderhouden van geautomatiseerde procesfabrieken en productiefaciliteiten. Het evenement biedt afgevaardigden een uitstekende netwerkgelegenheid en de mogelijkheid om met experts te praten.

Meer informatie en online registratie

In geval van problemen contact Ann op tel: 00 44 207 193 8018 of e- [Email protected]