← Terug naar categorie Gasdetectie

Gascilinderopslag vereenvoudigd dankzij website 'Wizard'

The new features of gascagedirect.co.uk

De veilige en veilige opslag van GASCILINDERS is een essentiële gezondheids- en veiligheidseis voor elk bedrijf en de beschikbaarheid van praktische en effectieve opslagoplossingen kan alleen maar goed zijn. Dankzij de lancering van www.gascagedirect.co.uk site owners, Health and Safety personnel, or whoever is responsible for gas cylinder storage, now have a dedicated and comprehensive resource of storage solutions and useful information.

Onlangs bijgewerkt, heeft de website nu een Gas Cage Wizard die het kiezen van de juiste gasflessenopslagoptie nog eenvoudiger maakt. Gebruikers voeren simpelweg de hoogte, diameter en het aantal cilinders in dat moet worden opgeslagen en de Wizard berekent direct en suggereert de kooi van de meest geschikte grootte uit een standaard reeks kooien. Als er geen geschikte kooi is binnen het standaardbereik, stuurt de wizard klanten naar een op maat gemaakte kooipagina om ervoor te zorgen dat de juiste optie wordt opgegeven.

Naast een ruime keuze aan gaaskooien, behuizingen en kasten biedt de website ook essentiële, actuele gezondheids- en veiligheidsbestuursinformatie, begeleiding en veelgestelde vragen. Algemene opslaginformatie voor vaste locaties, maar ook voertuigen en aanhangwagens, bieden ook advies over het opslaan van lege cilinders en lekdetectie. Site-eigenaren moeten zich er ook van bewust zijn dat de HSE actief is geweest in het inspecteren van bedrijven die gasflessen opslaan in een gebied dat openbare toegang mogelijk maakt.

www.gascagedirect.co.uk biedt veilige en veilige opslagmogelijkheden voor alle populaire maten en vormen van cilinders en flessen die butaan, propaan, koolstofdioxide en acetyleen bevatten. Op maat gemaakte kooien kunnen ook worden geleverd als een standaard kooi niet geschikt is.

Full details are available at: www.gascagedirect.co.uk , [Email protected]
Unit 19, Pelham Court, Broadfield, Crawley, West Sussex, RH11 9SH

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.