← Terug naar Ketels en verwarmingssystemen categorie

Fulton Training Course behaalt CPD-certificering

CPD-logo

Na vier en een half jaar geleden haar City & Guilds geaccrediteerde trainingscursussen te hebben geïntroduceerd, is Fulton verheugd om aan te kondigen dat, na maanden van hard werken en evaluaties, de verticale Tubeless Boiler Operation & Maintenance-training gecertificeerd is door de CPD-certificering Service als zijnde in overeenstemming met de voortdurende professionele ontwikkelingsprincipes.

fulton jeff byrne

Jeff Byrne van Fulton

Commentaar voor Fulton, manager nazorg en business development Jeff Byrne zegt:

"Fulton heeft altijd genoten van het promoten van de voordelen van operatortraining voor zijn klanten en deze CPD-certificering voegt echte waarde toe aan ons cursusaanbod."

CPU heeft de CPD-status bereikt voor de Exotherm Steam Steam System Exploitatie & Onderhoudscursus en werkt nu aan certificering voor zijn VSRT Boiler-exploitatie- en onderhoudscursus, die, gezien het radicale ontwerp van de ketel, zich richt op het gebruik van state-of-the-state door de VSRT. kunstbedieningen en technologie en kijkt diep in op de gepatenteerde spiraalwarmtewisselaar.

Dit gloednieuwe ontwerp van de ketel is voortgekomen uit de goedkeuring en implementatie van Fulton's Pure Technology-aanpak, een initiatief dat resulteerde in een wereldprimeurontwerp dat duurzaam is, lang meegaat en standaard beschikt over de hoogste efficiëntiewaarden en ultra-lage NOx-emissies.

De functie Bediening en onderhoud van de verticale stoomketel is ontworpen voor ketelleveranciers en omvat de dagelijkse basisbediening en bewaking van stoomketels. Het biedt medewerkers de kennis die nodig is om ketels te monitoren en ervoor te zorgen dat ze efficiënt en veilig werken.

De cursus omvat ook training in operationele procedures, dagelijkse spuien en het controleren van waterstanden, alarmen, enz .; evenals het onderzoeken van het belang van correct behandeld voedingswater en wat ketelinspecteurs zullen zoeken tijdens routine-inspecties.

Training is ook bewezen als van onschatbare waarde voor werkgevers en biedt operators de kennis en het vermogen om meer van hun eigen onderhoud en reparaties aan te pakken en om call-outs te vermijden naar 'boiler breakdowns' die niet meer dan de eenvoudige beweging van een switch vereisen.

CPD-certificaat

Echte voorbeelden als deze bewijzen dat een Fulton eendaagse Operator Routines & Maintenance-cursus potentieel de kosten van veel dure en ongewenste bezoekingen van technici kan besparen.

Meer informatie over de trainingen van Fulton vindt u op hun website door te bellen naar + 44 (0) 117 972 3322 of e-mailen [Email protected].

Fulton Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via