← Terug naar categorie Analysers en laboratoriumapparatuur

Food Industry Gas Analysis Solutions

voedingsindustrie gasanalyse

Naarmate de vraag van consumenten naar versheid en levensduur in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie toeneemt, neemt ook het belang toe van het implementeren van kwaliteitscontrole- en productbehoudmethoden.

Het overgrote deel van de voedselproducten die vandaag in de supermarkt verkrijgbaar zijn, zal gas bevatten dat wordt ingebracht in het productieproces of wordt opgeslagen in de verpakking met gemodificeerde atmosfeer (MAP). Bepaalde gassen die bijvoorbeeld vlees of groenten omhullen, zullen de levensduur verlengen en de versheid verlengen.

Cambridge Sensotec werkt al vele jaren met de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en biedt verschillende oplossingen voor het monitoren van MAP en ook lekdetectieapparatuur. Deze oplossingen omvatten:

Rapidox 1100Z zuurstofgasanalysator
Een snelle en zeer nauwkeurige gasanalysator ontworpen voor het meten van lage ppm-zuurstof, ideaal voor toepassingen waarbij het nodig is om het zuurstofgehalte in uw proces of verpakking te analyseren en te bevestigen.

Rapidox 3100 Dual en Triple Gas Analyzer
Een multigas-analysator met hoge precisie voor het meten van een combinatie van zuurstof en andere gassen, waaronder koolstofdioxide, vocht of koolmonoxide. De Rapidox 3100 is geschikt voor het preproductieproces en kan worden gebruikt om een ​​combinatie van gassen in voedsel of containers te analyseren en te helpen onderhouden.

Standaardfuncties van de Rapidox-analyses zijn volledig programmeerbare alarmcircuits, programmeerbare analoge uitgangen (0-10V en 4-20mA), eenvoudige kalibratie (door de gebruiker te selecteren gassen), RS232 / RS485-communicatie en complete software voor het vastleggen van gegevens. Nuttig om te integreren in een productieproces en noodzakelijk voor de voedselveiligheidsnormen Traceerbaarheid in het kunnen vastleggen van incrementele gegevens met datumstempel voor het bijhouden van kwaliteitscontroles.

Oxybaby draagbare draagbare MAP-analyzer
Cambridge Sensotec levert ook de WITT Oxybaby, een O2 (gasmonoxide met dubbel gas CO2-model ook verkrijgbaar), speciaal ontworpen voor het meten van de vrije ruimte in gemodificeerde omgevingen in voedselverpakkingen (MAP).

DynaSNACK-pakket Lekdetectieapparatuur
De nieuwe DynaSNACK-lektester van Dynascan is een zeer effectieve, eenvoudige en eenvoudig te gebruiken lekdetectie-oplossing die is ontworpen voor het detecteren van lekken in voedsel- en drankverpakkingen. Uitstekend geschikt voor het verlengen van de levensduur van het product en het voorkomen van onnodige verspilling van productie.

Stuur een e-mail voor meer informatie over de DynaSNACK [Email protected] of telefoon + 44 (0) 1480 462142.

[Email protected]
+31 (0)20 654 4060
www.cambridge-sensotec.co.uk

Cambridge Sensotec

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.