← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

FLIR voltooit strategische investering in Dronebase

DroneBase

FLIR Systems en DroneBase, Inc. hebben onlangs aangekondigd dat FLIR een strategische investering heeft gedaan in DroneBase, een wereldwijd bedrijf voor dronebedrijven dat bedrijven toegang biedt tot een van de grootste onbemande surveillancenetwerken voor luchtsurveillance (UAS).

De investering vestigt FLIR als de exclusieve leverancier van thermische productoplossingen en als de officiële kleine UAS-leverancier van thermische beeldvormingstrainingen voor het DroneBase Enterprise Pilot-netwerk via het FLIR Infrared Training Center (ITC).

"Onze investering in DroneBase helpt de toepassing van FLIR-thermische beeldvormingstechnologie uit te breiden door het in handen te geven van meer piloten die dagelijks drones vervoeren,"

zei Jim Cannon, president en CEO van FLIR.

"Het enterprise pilot-netwerk van DroneBase wordt door professionele thermografen getraind, waardoor DroneBase gespecialiseerde thermische inspectiediensten voor klanten op grotere schaal kan aanbieden en FLIR de gelegenheid biedt om in de toekomst extra diensten aan te bieden via DroneBase."

DroneBase en zijn piloten hebben meer dan 100,000-commerciële missies voltooid in meer dan 70-landen met diensten in verschillende sectoren, zoals residentieel en commercieel onroerend goed, verzekeringen, telecommunicatie, bouw en media. FLIR en DroneBase zullen samenwerken om gespecialiseerde training voor DroneBase-piloten te ontwikkelen via het FLIR ITC, en een exclusief pilootnetwerk creëren via een DroneBase-certificeringsproces.

"Door FLIR's strategische investering in DroneBase zijn we nu in staat om schaalbare thermische oplossingen aan te bieden aan ondernemingen van elke grootte,"

zei Dan Burton, CEO en oprichter van DroneBase.

"Door deze toegang tot waardevolle gegevens kunnen belanghebbenden betere beslissingen nemen over hun belangrijkste assets. Net als ik vertrouwden veel DroneBase-piloten op FLIR-producten toen ze in het leger dienden. Deze integratie biedt militaire veteranen een kans om opnieuw met FLIR samen te werken en hun training te gebruiken in hun civiele leven. "

Voor meer informatie over het bezoek aan DroneBase www.dronebase.com

FLIR Commercial Systems

Wij ontwerpen, produceren en Market Thermal Imaging Infrared Camera

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link