← Terug naar categorie Analysers en laboratoriumapparatuur

Eerste CV Analyser System for National Grid

Thyson Technology, een specialist in geïntegreerde bemonsterings- en analysatorsystemen, heeft de eerste van 28 landelijke upgrades van het gaskwaliteitsanalysesysteem voor National Grid voltooid.

Het project van miljoenen dollars werd veilig gesteld na de rol van Thyson in het Enhanced Gas Management Project (EGMP) van National Grid, een initiatief om gaskwaliteitsanalysesystemen te upgraden op al haar vestigingen in het Verenigd Koninkrijk.

In de komende drie jaar zal de op Ellesmere Port gebaseerde fabrikant bestaande CV-stroomgewogen gemiddelde bemonsterings- en analyseapparatuur vervangen door de nieuwste geïntegreerde bemonsterings- en analyseapparatuur over landelijke locaties.

Het bedrijf zal ook het belangrijkste analyseapparaat van National Grid upgraden in Churchover Junction nabij Rugby.

Het systeem zal ervoor zorgen dat de monsters die worden gebruikt voor metingen van de calorische waarde (CV) representatief zijn voor het gas dat door het systeem stroomt om een ​​nauwkeurige prijsstelling van de goederen te verzekeren in overeenstemming met de vereisten van de regelgever, Ofgem.

Ian Camp, directeur van Thyson Technology, zei: "Dit is een lang en ingewikkeld werkschema, dat Thyson alle aspecten van het project heeft laten zien, inclusief de opzet en het beheer van de site en de installatie van de systemen. De eerste faciliteit, die nu met succes operationeel is, is uitgerust met toekomstvaste samplingtechnologie met geavanceerde mogelijkheden. "

Thyson Technology-systemen stellen klanten in staat om belangrijke parameters van hun processen te meten door automatisch monsters van het procesmateriaal af te leveren in geavanceerde analysetools die een cruciale rol spelen in verschillende industriële toepassingen over de hele wereld.

Cecil Instruments Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.