← Terug naar categorie Pumps

Brandbeveiliging is belangrijk voor Grundfos

vuurverpakte fabrieksruimte

Met 28-klaslokalen, extra 4-speelruimtes voor kinderen en een bibliotheek, allemaal gecombineerd in één moderne eenheid, is de recent geopende Wallyford Primary School in East Lothian klaar om de facturering aan de School of the Future te ontvangen.

Zoals je zou verwachten, was veiligheid een belangrijke factor die in elk aspect was geïntegreerd en Grundfos Pumps was zeer verheugd betrokken te zijn bij het specificeren en leveren van een speciaal geprefabriceerd schoolpomphuis. Het OH1-15 elektrische pomphuis met enkele behuizing is volledig compatibel met alle standaarden en technische bulletins. Met een compacte voetafdruk van slechts 2m x 2.5m komen deze units ter plaatse volledig in bedrijf en klaar om de n 'pomp aan te sluiten.

Brandveiligheid is tegenwoordig erg veel aandacht en Grundfos is ideaal gepositioneerd om te voldoen aan een breed scala aan brandvereisten, van compacte huisunits tot gewone en hoge gevarensets, FM / UL-sets en een breed scala aan brandkranen en natte stijgbuizen. . Alle brandsets zijn gebouwd in het Verenigd Koninkrijk en leveren een robuuste en kosteneffectieve oplossing.

Deze nieuwe campus is gebouwd om aan een aantal behoeften te voldoen en zal een centrale rol gaan spelen, niet alleen in het onderwijs, maar ook in de bredere gemeenschap. Grundfos Pumps zijn verheugd de brandgerelateerde gemoedsrust te kunnen leveren.

Voor meer informatie over het volledige bereikbezoek www.grundfos.co.uk/fire

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link