← Terug naar categorie Filtratie, scheiding en magnetische scheiding

Filtration Tool Box Helpt de kwaliteit van breed variërende digitale inkten te verbeteren

SupaPleat plus inktfilter

Amazon Filters rapporteert over een aanzienlijke opname door digitale inktfabrikanten van zijn geavanceerde SupaPleat Plus inktfilterbereik om filtratieproblemen op te lossen in UV-, oplosmiddel- en watergebaseerde gepigmenteerde inkten.

Alle inkten zijn niet gelijk gemaakt en evenmin is de filtratie-oplossing vereist om een ​​defectvrij digitaal drukproces van hoge kwaliteit te garanderen. Het SupaPleat Plus Ink-filter is in eerste instantie ontwikkeld om een ​​probleem op te lossen dat een wereldwijde fabrikant had met gels in een UV-inkt. Sindsdien hebben Amazon Filters een geoptimaliseerde inktfiltertoolbox ontwikkeld en geïnstalleerd om andere fabrikanten te helpen hun processen te verbeteren.

Vaak ontwikkelen nieuw ontwikkelde inkten van R & D zich niet zoals ze zouden moeten zijn op productieschaalsystemen. Voor één inktbedrijf elimineerden Amazon-filters de persistente blokkeerproblemen met een zwarte UV-inkt met behulp van de T-kwaliteit, alle polypropyleen SupaPleat Plus-inktfilter, om ervoor te zorgen dat een 600-liter batch consistent kon worden gefilterd, voordat meerdere wijzigingen waren vereist.

Terwijl inkten op basis van kleur relatief gemakkelijk te filteren zijn, hebben gepigmenteerde inkten vaak een veel complexere uitdaging. Het is duidelijk dat een te hoge fluxsnelheid ernstige gevolgen kan hebben voor de totale volumedoorvoer van een inktproduct, maar nog steeds worden veel productieprocessen met excessieve snelheden uitgevoerd.

Lopende productieprocessen met een overmatige snelheid kunnen ook een hoge drukverschil over filters induceren, wat op zijn beurt kan leiden tot het genereren van gels in de inkt en dientengevolge verhoogde snelheden van blokkering.

Capaciteitsproblemen met een gele UV-inkt zijn onlangs opgelost met behulp van een Amazon-filter, alle polypropyleen gesorteerde dichtheid T-kwaliteit SupaPleat Plus inktfilter met aangepast procesdebiet om de doorvoer te verbeteren.

De snelle groei van op water gebaseerde gepigmenteerde inkten voor textiel heeft ertoe geleid dat een groeiend aantal fabrikanten zich op dit gebied van traditionele inkten hebben gaan diversifiëren. Het Amazon W-klasse hybride filter, dat zowel polypropyleen melt blown media als borosilicaatmicrovezels bevat, bood een effectieve oplossing voor een fabrikant die kwaliteitsproblemen had met zijn digitale inktproduct dat werd ontwikkeld voor textiel. De volledige kwaliteit van deze digitale inkt is consistent sinds de implementatie van de nieuwe filteropstelling van Amazon Filters.

Voor organisaties die een nieuwe digitale inkt ontwikkelen of hulp nodig hebben bij het optimaliseren van hun bestaande filteropstelling, kunt u contact opnemen met filtratie-experts van Amazon Filters op + 44-1276-670600 / [Email protected]

www.amazonfilters.co.uk

Amazon Filters Ltd

Handtekening: Brons lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link