← Terug naar categorie Inspectie en zichtsystemen

Snel, hoge precisie thermisch testen

hoge precisie thermische testen

FLIR Systems T530 / T540 warmtebeeldcamera's zijn ontworpen om R & D-wetenschappers en ingenieurs de resolutie, scherpe beelden en temperatuurnauwkeurigheid te bieden die nodig zijn om het productontwerp te verbeteren, de efficiëntie te vergroten of inzicht te krijgen in het thermische gedrag van een doelwit

Met de gevoeligheid om temperatuurverschillen van minder dan 0.03 ° C te detecteren, kunt u met de FLIR T530 / T540 verborgen ontwerpfouten vinden en kleine thermische gradiënten volgen. Deze camera's bieden een breed temperatuurbereik voor het kwantificeren van warmteopwekking en thermische dissipatie tot 1500 ° C (T540). De metingen zijn nauwkeurig tot ± 2%, wat de kwaliteitsborging en fabrieksacceptatie van printplaten en andere producten bevordert.

Niet elk doel is groot genoeg of dichtbij genoeg voor een goede meting met een enkele lens. Daarom heeft FLIR de T500-serie ontworpen met verwisselbare 24 °, 42 ° en 14 ° lenzen en een macrolens, zodat u dezelfde camera kunt gebruiken voor elk doel dat u onderzoekt. De camera kalibreert automatisch met elke nieuwe lens om te zorgen voor beelden van hoge kwaliteit en nauwkeurige thermische metingen.

Met de FLIR T530 / 540 kunt u beelden opnemen met maximaal 464 x 348 echte native resolutie of verbeteren tot meer dan 645,000 pixels met FLIR UltraMax® zodat u de meest nauwkeurige temperatuurmetingen kunt opnemen. Activeer de macromodus om kleine componenten tot 71 µm (T540) of tot 50 µm te meten met de macrolens.

T540 warmtebeeldcamera

Met een helder 4-inch display en een optisch blok dat 180 ° draait - met de FLIR T530 / 540 kunt u doelen vanuit elke hoek bekijken en bekijken, comfortabel de hele dag door. Het capacitieve touchscreen van de T500-serie wordt bediend via een zeer intuïtief menu dat eenvoudig te navigeren is, en u kunt het aanpassen met twee programmeerbare knoppen.

FLIR Research Studio-software voor camera's uit de T500-serie is ontworpen om te werken zoals u dat doet, met een vereenvoudigde workflow voor het weergeven, opnemen, bekijken en analyseren van gegevens. De software wordt snel ingesteld op uw voorkeursplatform - Windows, MacO's of Linux - in meer dan 20 verschillende talen.

Met de gestroomlijnde, intuïtieve interface kunnen gebruikers van alle niveaus tegelijkertijd thermische gegevens van meerdere camera's en opgenomen bronnen opnemen en evalueren. Met de mogelijkheid om werkruimten in het gegevensbestand op te slaan en te delen, kunnen collega's de geregistreerde gegevens precies bekijken zoals u dat doet, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd en de kans wordt verkleind dat meetresultaten verkeerd worden geïnterpreteerd vanwege slechte vertalingen.

Ga voor meer informatie over T530 / T540 warmtebeeldcamera's naar www.flir.co.uk/products/t530/ of neem contact FLIR Systems on + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR Commercial Systems

Wij ontwerpen, produceren en Market Thermal Imaging Infrared Camera

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link