← Terug naar categorie Inspectie en zichtsystemen

Snelle en nauwkeurige buitentemperatuurmeting

thermische meting buitenshuis

De T840-infraroodcamera van FLIR Systems zit boordevol functies voor R & D-professionals die belast zijn met het maken van snelle en nauwkeurige thermische metingen buitenshuis.

Met het bekroonde ontwerp van het cameraplatform van de FLIR T-serie, beschikt de T840 over een ergonomische behuizing, een levendig LCD-aanraakscherm en een zoeker zodat deze eenvoudig te gebruiken is onder alle lichtomstandigheden.

De 464 × 348-resolutiecamera is voorzien van FLIR geavanceerde Vision Processing® beeldverbeteringstechnologie, UltraMax® en gepatenteerde adaptieve filteralgoritmen om R & D-professionals te voorzien van verbeterde meetnauwkeurigheid en beeldhelderheid met de helft van de beeldruis van vorige modellen. Nieuwe snelle rapportagefuncties op de T840 zijn gecreëerd om u te helpen bij het organiseren van de bevindingen in het veld. De T840 biedt ook een optionele 6-gradenlens die nauwkeurige temperatuurmetingen op kleine externe doelen mogelijk maakt, zoals nodig kan zijn in R & D-experimenten in de open lucht.

Gebruikt in combinatie met krachtige FLIR Research Studio-software is de T840 ontworpen om te werken zoals u het doet. Dankzij Plug-and-Play-connectiviteit en intuïtieve bedieningselementen kunnen gebruikers van alle niveaus snel thermische gegevens verzamelen en analyseren. Met flexibele analysetools kunt u tegelijkertijd een grondige analyse uitvoeren van live en opgenomen gegevens met behulp van een breed assortiment thermische meetinstrumenten. FLIR Research Studio (zie www.flir.co.uk/products/flir-research-studio/) is compatibel met Windows, MacOS of Linux en is beschikbaar in meer dan 20 verschillende talen.

Ga naar voor meer informatie over de FLIR T840 www.flir.co.uk/t840 of neem contact FLIR Systems on + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR Commercial Systems

Wij ontwerpen, produceren en Market Thermal Imaging Infrared Camera

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link