← Terug naar de categorie Meting en instrumentatie verwerken

Breid uw vaardigheden uit met de nieuwste series gratis HBM-webinars

hbm webinar

Nu verkrijgbaar bij HBM - marktleider op het gebied van testen en meten - is de nieuwste reeks gratis webinars, ontworpen om u te helpen uw vaardigheden uit te breiden en uw kennis te vergroten.

De nieuwste webinars van HBM, die in april worden gehouden, zijn ontworpen om aan te sluiten bij uitdagende tijdsbeperkingen, die het vaak moeilijk maken om cursussen bij te wonen, zullen advies en aandacht geven aan een verscheidenheid aan onderwerpen.

Te beginnen met "Hoe typische fouten te voorkomen tijdens installaties van spanningsmeter", op dinsdag 2nd april, zullen deelnemers leren hoe ze de risico's bij de installatie kunnen minimaliseren. Omdat een onjuiste installatie kan leiden tot een kostbaar verlies van tijd en geld, biedt dit webinar waardevol inzicht en advies over het professioneel opzetten van een meetkolom voor spanningsmetingen met minimaal risico.

Gehost door Manuel Schultheiß, productmanager voor rekmeters bij HBM, leren deelnemers over typische vallen tijdens de installatie en over het identificeren van foutbronnen, het vereenvoudigen van uw installatie en de voordelen van het gebruik van voorbedrade meters.

Dit webinar zal ook kijken naar de beperking van "makkelijke benaderingen" en zal uitleggen hoe je binnen een paar minuten een meetketen opzet.

Volgend op "Power Analysis on Complex Drives met Phase Count & Multiple Machines" op woensdag 3rd April 2019, maken de deelnemers kennis met een gloednieuwe power analyzer, die is ontworpen voor zeer complexe toepassingen die verder gaan dan pure 3 of 6 ph-kracht en efficiëntie afmetingen.

Om erachter te komen hoe deze nieuwe analyser zich aanpast aan multi-motor aandrijfsystemen, hybride aandrijvingen of complete elektrische installaties, en zich automatisch aanpast aan de instellingen en complete stroom- en efficiencyresultaten realtime levert, met minimale insteltijd, bezoek https://bit.ly/2Y98nwm

Elk webinar, dat meestal maximaal 30 minuten in beslag neemt, kan eenvoudig op een later tijdstip worden beoordeeld of eenvoudigweg als opfriscursus worden gebruikt. Als een extra voordeel ontvangen alle geregistreerde deelnemers een link naar hun geselecteerde webinar, via e-mail, na de presentatie.

Alle webinars zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Spaties zijn echter beperkt en zijn beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, dus reserveer uw plaats door te bezoeken https://bit.ly/2rxwfO1

Neem voor meer informatie contact op met HBM via + 44 (0) 01525 304980 of via e-mail: [Email protected] of bezoek de HBM website op www.hbm.com

HBM UK Ltd

HBM levert test- en meetproducten en -diensten voor een uitgebreid scala aan meettoepassingen in vele industrieën

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link