← Terug naar Conveyors & Conveying Systems categorie

Erkenning voor Spiroflow-oprichter bij PPMA Awards

spiroflow award ppma 2019

Spiroflow, de in Clitheroe gevestigde fabrikant van apparatuur voor het transporteren van droge ingrediënten en apparatuur voor het verwerken van bulkzakken, viert het behalen van zijn co-voorzitter en president, Michel Podevyn, die tijdens de recente PPMA Industry Awards de Lifetime Achievement Award heeft ontvangen.

Het evenement, dat werd gehouden in het National Conference Centre, Birmingham, vertegenwoordigt een samenkomst van meer dan 400-professionals en beïnvloeders uit de wereld van verwerkings- en verpakkingsmachines en erkent de beste voorbeelden van innovatie, slimme productie en ondernemerschap.

Tijdens een 45-jaarcarrière in de industrie wordt het leiderschap van Michel algemeen erkend als pionier en invloedrijk. Als innovator van de 'flexibele schroeftransporteur' en de succesvolle toepassing ervan in de voedingsmiddelen-, chemische en minerale industrie, staat Michel vooral bekend als de drijvende kracht achter het maken van zijn bedrijf, Spiroflow, tot de toonaangevende wereldwijde onderneming die het vandaag is . In een bredere context en als een voorbeeld van zijn verreikende invloed, was Spiroflow een van de oprichters van de toonaangevende gespecialiseerde vereniging van het Verenigd Koninkrijk voor de industrie voor de verwerking en verwerking van vaste stoffen, SHAPA.

Bij het aanvaarden van de prijs zei Michel: “Ik ben heel blij dat ik dit jaar de Lifetime Achievement Award van de industrie heb ontvangen. Terwijl ik met pensioen ga, heb ik een overvloed aan prachtige herinneringen aan mijn carrière bij Spiroflow. Ik ben ongelooflijk trots op de mensen om me heen die hebben meegeholpen om de uitdaging van dit leven tot een plezierige en opmerkelijke reis te maken, met name het team van zowel ervaren als jonge ingenieurs die het bedrijf blijven stimuleren om nieuwe ontwerpmethodieken en verbeteringen te verkennen. ”

Spiroflow.com VK: + 44 (0) 1200 422525
VS: + 1 704 246 0900
[Email protected]

Spiroflow Ltd

Wij produceren een volledig assortiment apparatuur voor het verwerken van vaste droge vaste stoffen en ingrediënten in poeder-, korrel-, pellet- en schilfervorm, over het hele spectrum van procesindustrieën.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link