← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Endress + Hauser behaalt UKAS-accreditatie

Endress Hauser UKAS accreditatie

Het kalibratielaboratorium van het bedrijf wordt erkend door de enige nationale accreditatie-instantie voor het Verenigd Koninkrijk

Endress + Hauser kalibratie-installatie voor natte stroom, gevestigd op het Britse hoofdkantoor in Manchester, heeft de UKAS-accreditatie gekregen. UKAS zorgt ervoor dat bedrijven voldoen aan de eisen van ISO 17025, de internationale norm voor test- en kalibratielaboratoria.

Het rigoureuze auditproces test de kwaliteit en methode van de kalibratie, evenals de competentie van technici die het werk uitvoeren, het proces van het maken en opslaan van documentatie en de traceerbaarheid van referentienormen.

"Het is een vertrouwensprobleem," verklaarde Mohsin Patel, teamleider interne reparatie en kalibratie. “Omdat we UKAS-geaccrediteerd zijn, kunnen klanten ons vertrouwen en weten dat we een kwaliteitsvolle service bieden. Het betekent dat ze kunnen vertrouwen op de nauwkeurigheid van hun flowmeters, wat van vitaal belang is voor kwaliteitskritieke toepassingen in de sectoren life sciences, olie & gas en voedsel en dranken. "

Geaccrediteerd en kosteneffectief

Endress + Hauser zei dat het de nummer één kalibratieprovider in het VK wil worden. "In vergelijking met de andere geaccrediteerde kalibratielaboratoria in het VK, zijn we concurrerend op prijs en bieden we een betere doorlooptijd", zegt Mohsin Patel.

www.uk.endress.com/calibration-booking

+0161 286 5050

Endress + Hauser BV

Endress + Hauser is een wereldleider in het leveren van meetinstrumenten, diensten en oplossingen voor industriële procestechniek.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link