← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Emerson's 'We Love STEM'-dag geeft interesse in technische loopbanen

Meisjes van Bourne End Academy behoorden tot de 30 plus-leerlingen

Slough-faciliteit organiseert een evenement voor studenten, inclusief praktische ontwerpuitdagingen en interactieve technologiedemonstraties

Studenten gingen de uitdaging aan om robots te bouwen en torens te ontwerpen terwijl Emerson zijn nieuwste 'We Love STEM'-dag organiseerde om de belangstelling van jongeren voor wetenschap, technologie, engineering en wiskunde (STEM) te ontwikkelen. Meer dan 30-leerlingen van 11 tot 12 van drie lokale scholen deden mee, brachten een verlichte dag door naast Emerson-medewerkers en concurreerden in leuke, praktische activiteiten in het bedrijf in Slough.

Emerson - een wereldwijd engineeringbedrijf dat technologische oplossingen en services biedt voor enkele van 's werelds grootste automatiseringsprojecten - is toegewijd aan het ondersteunen van STEM-initiatieven. 'We Love STEM'-dagen, zoals die in Slough, behoren tot de vele evenementen die het bedrijf organiseert of ondersteunt, met als doel enthousiaste en getalenteerde jongeren te inspireren een carrière in engineering en productie na te streven.

Tijdens hun dag met Emerson hebben studenten van The Westgate School, The Beaconsfield School en Bourne End Academy elk een STEM-techuitdaging aangepakt om een ​​robot te bouwen. Dit stelde hen in staat om te leren over 'machine autonoom oplossen van problemen' en technische documenten te interpreteren en te volgen. De leerlingen gingen ook een STEM-ontwerpwedstrijd aan om een ​​toren te maken die ballen van verschillende grootten kon ondersteunen. Dit testte het vermogen van de studenten om de hele cyclus van ontwerpen, bouwen en testen van een prototype te doorlopen.

Naast deze competitieve uitdagingen kregen de studenten ook een rondleiding door de fabriek van Emerson. Dit omvatte interactieve demonstraties van de verschillende meettechnologieën die daar worden ontwikkeld en geproduceerd en die worden toegepast in industrieën zoals olie en gas, energieopwekking en de productie van voedingsmiddelen en dranken.

"Zo'n goed geplande, inspirerende dag voor onze studenten" zei Alia Brammal, wiskundeleraar aan de Bourne End Academy. "Ze waren zo verloofd en hielden van alle activiteiten. De meiden waarderen vooral dat hun ogen open staan ​​voor alle STEM-kansen. "

Het evenement werd gecoördineerd door leden van Emerson's Women in STEM-medewerkersresourcegroep, die werknemers mogelijkheden biedt voor vrijwilligerswerk, mentoring, netwerken en professionele ontwikkeling.

Studenten van Bourne End Academy pakken de STEM engineering design-uitdaging aan

"Snel evoluerende digitale technologieën transformeren de manier waarop industriële processen en fabrieken werken, dus er is een toenemende behoefte aan werknemers met uitstekende technische kennis en vaardigheden," zei Emerson engineering projectmanager Adrianna Niedzwiecka, die het evenement organiseerde. "In het VK zijn er echter niet genoeg leerlingen, vooral meisjes, die de STEM-vakken bestuderen, wat resulteert in een tekort aan vaardigheden en een tekort aan het aantal jongeren dat zijn weg vindt naar engineering en productie. Om deze vaardigheidskloof te helpen verkleinen, is het van groot belang dat bedrijven als Emerson er alles aan doen om het bewustzijn van STEM-opleidingen en loopbanen te ondersteunen.

"Het was een genoegen om zoveel enthousiaste studenten van onze lokale scholen te mogen verwelkomen en we hopen dat ze geïnspireerd zijn door wat ze hebben geleerd om de dag met ons door te brengen. STEM-onderwerpen worden vaak als moeilijk ervaren, maar we wilden laten zien dat er ook genoeg ruimte is om plezier met ze te hebben. "

Emerson's 'We Love STEM'-initiatief werd gelanceerd om jonge mensen te helpen begrijpen welke significante invloed STEM-carrières kunnen hebben op de wereld, en het stimuleert getalenteerde studenten om hun interesse in STEM-onderwerpen te ontwikkelen. Duizenden studenten hebben de door medewerkers gehoste 'We Love STEM'-dagen bijgewoond in faciliteiten van Emerson over de hele wereld, en deze evenementen zijn slechts een deel van de inspanningen van het bedrijf om de volgende generatie innovators te helpen motiveren. Het initiatief biedt ook een rijke verscheidenheid aan middelen in samenwerking met de gerenommeerde wetenschapsvlogger Hank Green, inclusief inspirerende video's en feeds voor sociale media, om toekomstige ingenieurs te helpen.

Bezoek voor meer informatie over Emerson's 'We Love STEM'- en' Women in STEM'-initiatieven www.Emerson.com/WeLoveSTEM.

Emerson Automation Solutions

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link