← Terug naar de categorie Process Control & Automation

Emerson's Terminal Automation Solution maakt Operational Excellence mogelijk bij Eastham Refinery Ltd

emerson terminal automatisering oplossing

Geïntegreerde oplossing combineert logistiek management en gedistribueerde regelsystemen om de bedrijfstijd te verhogen en de bedrijfskosten te verlagen om de grootste bitumenoperatie in het Verenigd Koninkrijk te helpen topkwartielprestaties te behalen

Eastham Refinery Ltd., gevestigd op het schiereiland Wirral in het Verenigd Koninkrijk, koos Emerson om zijn terminalautomatiseringssysteem te ontwerpen en te implementeren om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van het systeem voor het laden van bitumen bij de Eastham Terminal in de raffinaderij op een kosteneffectieve manier te verbeteren.

De schaalbare, midstream logistieke managementoplossing op bedrijfsniveau op basis van Emerson's TerminalManager ™ -software en het DeltaV ™ gedistribueerde regelsysteem (DCS) helpt de terminal zijn doelen te bereiken door zijn activiteiten digitaal te transformeren en te versnellen op weg naar topkwartielprestaties, operationele en Kapitaalprestaties binnen het beste 25-percentage van gelijkaardige bedrijven.

"We hebben de manier waarop we met Emerson's oplossing werken veranderd," zei Doug Watt, senior procesingenieur van Eastham Refinery Ltd.

"Ons vorige systeem resulteerde op dagelijkse basis in veel interventies door operators. Tegenwoordig zijn er praktisch geen interventies vanwege de betrouwbaarheid van ons nieuwe systeem, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van de uitvaltijd en onderhoudskosten. De nauwkeurigheid en prestaties van Emerson's oplossing hebben ons ook geholpen om de hoeveelheid tankerladingen te maximaliseren en het potentieel voor veiligheidsincidenten te minimaliseren. Dientengevolge zijn laadvertragingen die alledaags waren niet langer een last en onze klantenservice is aanzienlijk verbeterd. "

"Operationele uitdagingen zijn gebruikelijk in terminals en leiden tot productiviteits- en winstgevendheid", zegt Pedro D'Ascola, vice-president en general manager voor remote automation technologies bij Emerson.

"Het aanpakken van kritieke problemen met systeem- en activabeschikbaarheid vereist modernisering en onze geïntegreerde oplossing maakt optimalisatie mogelijk op de Eastham-site. Exploitanten hebben nu op verzoek toegang tot real-time voorraadniveaus en andere operationele gegevens om kostbare fouten en vertragingen te minimaliseren. "

Eastham Terminal is een voorbeeld van hoe Emerson klanten helpt bij het identificeren van operationele uitdagingen om een ​​zeer effectieve automatiseringsstrategie te ontwikkelen die kan leiden tot topkwartielprestaties. Door in het bovenste 25-percentage van hun concurrenten te presteren, kunnen terminals de aandeelhouderswaarde verbeteren door middel van activumoptimalisatie en grotere operationele efficiëntie.

Emerson's terminal automatiseringsoplossing voor Eastham Terminal omvat TerminalManager-software voor het beheer van terminaloperaties en commerciële activiteiten en de DeltaV DCS voor nauwkeurige mengcontrole en -beweging.

[Email protected]
www.Emerson.com

Emerson Automation Solutions

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link