← Terug naar Data Acquisition, Networking, Comms & IIoT categorie

Emerson's mobiele app voor verwerking van gewasupgrades Toegang tot kritieke gegevens voor betere beslissingsondersteuning

mobiele app voor het verwerken van planten-upgrades

Nieuwe alarmaanpassing en uitgebreide OPC-ondersteuning in DeltaV ™ Mobile zorgen voor verbeterde meldingen en bewaking van externe systemen door derden

Emerson heeft zijn DeltaV ™ mobiele app om te zorgen dat installatiemedewerkers snellere toegang hebben tot procesinformatie en organisaties helpen bij het aanpassen van de meldingen die personeel ontvangt.

DeltaV Mobile - een mobiele app die alleen-lezentoegang biedt tot het gedistribueerde besturingssysteem en de bedieningsgegevens van een installatie - biedt nu een verbeterde aanpassing en toegang tot systemen van derden in één app.

DeltaV Mobile-gebruikers kunnen sneller reageren op belangrijke procesinformatie en wijzigingen, waaronder gehouden batches, productieknelpunten en potentiële veiligheidskwesties.

Aangepaste meldingen bieden personeel in de hele organisatie snelle toegang tot essentiële informatie, waaronder batchstatus, bypasses van beveiligingssystemen, belangrijke prestatie-indicatoren of andere procesparameters die ze willen controleren.

Deze meldingen zijn op maat gemaakt voor individuen, zodat personeel zoals procesingenieurs en supervisors op verzoek informatie krijgen die relevant is voor hun werk, maar geen extra alarmen of meldingen voor beheersingssystemen creëren die onnodige afleidingen voor controlekameroperators en ander personeel toevoegen.

DeltaV Mobile stelt teams ook in staat om aan te passen hoe zij omgaan met meldingsescalatie en reactie. Aanmeldingsescalatiepaden bevatten nu gebruikersspecifieke tijdvertragingen, herinneringen en limieten voor elke stakeholder in de organisatie.

Gebruikers kunnen het eigendom van meldingen claimen om duidelijk te communiceren met het fabriekspersoneel dat het probleem onderzoekt en anderen, met name toezichthoudend personeel, spaart voor het afleiden van meldingen voor problemen die al worden onderzocht.

Met de nieuwe open-platformcommunicatie (OPC) kunt u gemakkelijk watchlists en aangepaste meldingen maken van elke OPC Classic-gegevensbron, waaronder van historici zoals het OSIsoft PI-systeem, externe besturingssystemen en PLC's.

Daarnaast biedt een nieuwe tool voor bulkbewerking gebruikers de mogelijkheid bulklijsten te maken (met of zonder meldingsvoorkeuren) in spreadsheetapplicaties, waardoor het eenvoudiger wordt om gepersonaliseerde watch lists en alarmlijsten te creëren.

Voor meer informatie, bezoek aub www.Emerson.com/DeltaVMobile.

Ga voor meer informatie over de DeltaV mobiele alarmescalatie-functie naar:

Ga naar Watch voor meer informatie over aangepaste meldingen in DeltaV Mobile:

Emerson Automation Solutions

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via