← Terug naar IT, Management Systems & Software categorie

Emerson selecteert Dragos om samen te werken aan cyberbeveiliging voor energie- en waterindustrieën

emerson selecteert dragos

Bedrijven benutten hun respectievelijke sterke punten om klanten te helpen effectiever cybersecurity-bedreigingen te detecteren en erop te reageren

Emerson en Dragos, Inc., ontwikkelaar van het Dragos-platform voor industriële detectie van cybersecurity-activa, detectie van bedreigingen en reactie, hebben een wereldwijde overeenkomst getekend die energieproducenten en waterbedrijven in staat stelt de beveiliging van hun kritieke activa verder te verbeteren. Emerson zal dreigingsdetectietechnologie van het Dragos-platform integreren in zijn Ovation ™ automatiseringsplatform en Power and Water Cybersecurity Suite. Naast deze overeenkomst zullen Emerson en Dragos doorgaan met het verkennen van aanvullende samenwerkingsgebieden met betrekking tot oplossingen die worden gebruikt door klanten van de stroom- en waterindustrie van Emerson.

Het Dragos-platform identificeert passief activa en bewaakt netwerkcommunicatie, waardoor klanten meer inzicht krijgen in hun omgevingen en inzichten in bedreigingen door intelligentie-gestuurde analyses, evenals voorgeschreven richtlijnen in de vorm van playbooks en andere hulpmiddelen om hen te helpen onderzoeken en reageren op cyberincidenten effectiever. Deze extra beschermingslaag vormt een aanvulling op Emerson's robuuste portfolio van beveiligingsaanbiedingen voor industriële besturingssystemen in de energie- en waterindustrie.

"We erkennen het belang van het continu verbeteren van onze beveiligingsmogelijkheden om het veranderende landschap van cyberbeveiliging aan te pakken," zei Bob Yeager, president van Emerson's energie- en waterbedrijf. "Deze samenwerking is het nieuwste voorbeeld van Emerson's voortdurende toewijding om onze klanten te helpen diensten te leveren die zo cruciaal zijn voor het welzijn van het publiek."

"Met het speciaal gebouwde platform van Dragos voor de industriële omgeving en de automatiseringsexpertise van Emerson kunnen we energieproducenten en waterbedrijven helpen bij het opsporen en reageren op evoluerende bedreigingen en onverwachte verstoringen van hun activiteiten voorkomen," zei Robert M. Lee, oprichter en CEO van Dragos.

Ga voor meer informatie over het Ovation-automatiseringsplatform van Emerson Emerson.com/ovation.

Voor meer informatie over Dragos, bezoek Dragos.com.

Emerson Automation Solutions

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link