← Terug naar Data Acquisition, Networking, Comms & IIoT categorie

Emerson lanceert de meest geavanceerde industriële draadloze netwerkoplossing

NextGenAPInstalled

Industriële netwerkoplossing combineert de expertise van Emerson op het gebied van industriële automatisering en applicaties met Cisco's innovaties op het gebied van netwerken, cybersecurity en IT-infrastructuur

Emerson (NYSE: EMR) werkt samen met Cisco om een ​​industriële draadloze netwerkoplossing van de volgende generatie te introduceren die datamanagement fundamenteel transformeert om de productiviteit, betrouwbaarheid en veiligheid van fabrieken te verbeteren. De nieuwe Emerson Wireless 1410S Gateway met het Cisco Catalyst® IW6300 Heavy Duty Series Access Point combineert de nieuwste draadloze technologie met geavanceerde WirelessHART® sensortechnologie en levert betrouwbare en zeer veilige gegevens, zelfs in de zwaarste industriële omgevingen.

Om nieuwe digitale transformatiestrategieën mogelijk te maken, combineert deze industriële netwerkoplossing de expertise van Emerson op het gebied van industriële automatisering en applicaties met Cisco's innovaties op het gebied van netwerken, cybersecurity en IT-infrastructuur. Gedreven door de vraag naar hogere productiviteit, lagere onderhoudskosten en verbeterde veiligheid van de werknemers, versnellen industriële fabrikanten investeringen in robuuste IoT-sensornetwerken in combinatie met schaalbare operationele analysetools om de samenwerking en besluitvorming van de organisatie te verbeteren. In deze omgevingen zijn netwerkprestaties en beveiliging cruciaal voor succes.

"Een veilige verbinding die gemakkelijk schaalbaar is, is de basis voor elke succesvolle IoT-implementatie." Zei Liz Centoni, senior vice president en general manager, IoT bij Cisco. "Door gebruik te maken van de kracht van het op opzet gebaseerde netwerk, biedt Cisco een veilige, geautomatiseerde, oerdegelijke infrastructuur die IT- en operationele teams helpt samen te werken om de complexiteit te verminderen en de veiligheid te verbeteren."

Dit next-gen draadloze toegangspunt biedt verbeterde wifi-bandbreedte die nodig is voor realtime veiligheidsbewaking, inclusief Locatiebewustzijn van Emerson en draadloze video. Deze toepassingen verbeteren de veiligheid van het personeel, verbeteren de beveiliging van fabrieken en helpen de naleving van het milieu te waarborgen. Een betrouwbare en snelle verbinding tussen apparaten en mensen stroomlijnt de besluitvorming door realtime analyses te bieden. Het stelt een mobiel personeelsbestand ook in staat om virtueel samen te komen, samen te werken en kritieke problemen tijdig op te lossen.

"Producten die in industriële fabrieken worden geïnstalleerd, moeten jaren, zelfs tientallen jaren meegaan", zegt Bob Karschnia, vice-president van Wireless bij Emerson. "Dit soort levensduur was een kritieke ontwerp- en engineeringvereiste om ervoor te zorgen dat dit nieuwe draadloze toegangspunt toekomstbestendig was om te voldoen aan een snel evoluerend technologielandschap."

Industriële omgevingen blijven enkele van de meest uitdagende en gevaarlijke omgevingen ter wereld en vereisen een schaalbare, veerkrachtige en flexibele wifi-oplossing die bestand is tegen extreme omstandigheden op afgelegen locaties en tegelijkertijd de veiligheid van de werknemers op locatie helpt waarborgen. Het nieuwe draadloze toegangspunt ondersteunt mobiele applicaties die directe toegang bieden tot procesbesturingsgegevens, onderhoudsinformatie en bedrijfsprocedures, waardoor de productiviteit van de fabriek en de veiligheid van de werknemers worden verbeterd.
Ga voor meer informatie over deze oplossing naar deze pagina.

Emerson Automation Solutions

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link