← Terug naar IT, Management Systems & Software categorie

Emerson helpt industrie digitale transformatie mogelijk te maken met nieuw Cybersecurity Lab

emerson cybersecurity lab

Toegewijde faciliteit en team bouwen voort op Emerson's cybersecurity-expertisenetwerk om de industriële infrastructuur te beschermen en het operationele risico te verminderen.

Emerson, een wereldwijd technologie- en engineeringbedrijf, heeft vandaag zijn nieuwste cybersecurity-lab geopend om fabrikanten te helpen met vertrouwen digitale transformatiestrategieën aan te nemen, terwijl de integriteit van hun fabrieksactiviteiten, netwerken, systemen en gegevens wordt beschermd.

De faciliteit, onderdeel van het grotere wereldwijde cybersecurity-netwerk van Emerson, versterkt de inzet van Emerson om zijn klanten wereldwijd de meest geavanceerde automatiseringsoplossingen aan te bieden.

Het nieuwe centrum, bemand door een team van cybersecurity-experts in Pune, India, bouwt voort op bestaande mogelijkheden en versterkt de technologieportfolio van Emerson verder om de hoogste niveaus van productbeveiliging gedurende de ontwikkelingslevenscyclus te ondersteunen.

Het Pune-lab zal zich richten op het definiëren van beveiligingsvereisten, het ontwerpen van bedreigingsmodellen en beveiligingsdoorlopen, het handhaven van beveiligingspraktijken en het simuleren van cyberaanvallen in industriële omgevingen om potentiële kwetsbaarheden te identificeren en aan te pakken.

"Cybersecurity wordt door klanten vaak genoemd als een belangrijke overweging voor de acceptatie van Industrial Internet of Things," zei Lal Karsanbhai, executive president van Emerson's Automation Solutions-bedrijf. "De investering van Emerson in een breed portfolio van technologieën en diensten helpt wereldleiders hun digitale transformatie met vertrouwen te versnellen."

De nieuwste toevoeging aan het wereldwijde netwerk van cybersecurity-faciliteiten van Emerson bevindt zich in het Emerson Innovation Center in Pune, waar 900-medewerkers gevestigd zijn die gericht zijn op innoveren voor de toekomst en het coördineren van training voor ontwikkelingsingenieurs.

"Onze klanten zoeken een partner om te helpen navigeren in het complexe technologielandschap zodat ze een veilig en robuust digitaal ecosysteem kunnen ontwerpen voor hun activiteiten," Karsanbhai zei. "Dit nieuwe centrum breidt ons leiderschap in industriële transformatie verder uit en vergroot ons vermogen om samen te werken met klanten op het cruciale element van cybersecurity bij het gebruik van de nieuwste digitale technologieën om de prestaties te optimaliseren."

Voor meer informatie bezoek Emerson.com.

Emerson Automation Solutions

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link