← Terug naar de categorie Process Automation

Emerson helpt eerste eerste Kaspische subsea-project te voltooien, vooruitlopend op schema, onder budget

shah deniz bravo platforms

Kapitaalproject, automatiseringsexpertise helpen de activiteiten bij BP-bediende Shah Deniz 2 te optimaliseren om een ​​veilige, betrouwbare productie te garanderen

Emerson heeft zijn $ 48 miljoen contract afgesloten voor automatiseringssystemen en cloud engineering software-as-a-service voor het Shah Deniz 2-project in Azerbeidzjan en vervult een doorlopend vijfjarig dienstencontract om te zorgen voor betrouwbare, veilige bedrijfsvoering. De ondersteuningsservices van Emerson, voorspellende betrouwbaarheidssoftware en digitale dubbele oplossingen helpen de activiteiten te optimaliseren en betrouwbare prestaties te bereiken.

Het $ 28 miljard project omvat de eerste onderzeese ontwikkeling in de Kaspische Zee. Op het plateau verwacht de BP-geëxploiteerde Shah Deniz 2 naar verwachting 16 miljard kubieke meter gas per jaar stapsgewijs te produceren voor de productie van Shah Deniz 1.

Emerson diende als de belangrijkste automatiseringsaannemer (MAC) voor het megaproject, met de Project Certainty-aanpak van het bedrijf ter ondersteuning van een vermindering van de complexiteit van de wereldwijde automatiseringstechniek, die ertoe bijdroeg dat de productie meer dan vier maanden eerder dan gepland begon.

Emerson's geavanceerde software voor voorspellende betrouwbaarheid en dynamische simulatiesoftware, delen van zijn digitale dubbele oplossingen, zullen helpen anticiperen op aanstaande betrouwbaarheidsproblemen voordat ze de productie beïnvloeden en de impact van verbeteringen in de productieprestaties veilig simuleren voorafgaand aan de uitvoering.

De MAC-services en cloud engineering-services van Emerson hielpen bij het integreren van meerdere projecten, wereldwijde aannemers en leveranciers in een uniform programma om standaardisatie te waarborgen en de projecttijdlijn te handhaven. Virtualisatie en implementatie van het DeltaV ™ gedistribueerde besturingssysteem met Electronic Marshalling hielp het projectteam ontwerpherstel te elimineren door het gemakkelijker te maken om automatiseringssystemen in de beperkte ruimte van het platform te passen.

"Emerson's Project Certainty-model is ontworpen om bedrijven te helpen ervoor te zorgen dat complexe projecten geen tijdlijnen en budgetten overschrijden, en de MAC-services van Emerson zijn een kernelement van die strategie," zei Jim Nyquist, groepspresident van systemen en oplossingen voor de automatiseringsactiviteiten van Emerson. "We zijn er trots op dat we dit project eerder dan gepland hebben kunnen helpen voltooien en zijn verheugd om blijvende ondersteuning te bieden om succesvolle operaties op lange termijn te promoten."

Voor meer informatie over Project Certainty, bezoek www.Emerson.com/project-certainty

Emerson Automation Solutions

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link