← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Emerson voltooit acquisitie van Zedi's software- en automatiseringsbedrijven

zedi emerson

Acquisitie om bedrijven te helpen bij het versnellen van digitale transformatie in de olie- en gasindustrie

Emerson (NYSE: EMR) heeft vandaag aangekondigd dat het de aankoop van de software- en automatiseringsactiviteiten van Zedi heeft voltooid. De toevoeging van het cloud-controlecontrole- en data-acquisitieplatform (SCADA) van Zedi zal Emerson, een wereldwijde leider in automatisering, in staat stellen om olie- en gasproducenten te helpen de productie te verhogen en de bedrijfskosten te verlagen door monitoring, controle en optimalisatie op basis van de cloud.

"Terwijl de wereldwijde vraag naar energie blijft groeien, is het een topprioriteit om onze vitale olie- en gasmarktklanten te helpen hun middelen te maximaliseren," zei Lal Karsanbhai, executive president van Emerson's Automation Solutions-bedrijf. "Door ons uitgebreide portfolio van automatiseringstechnologieën helpen we de industrie te navigeren in de steeds veranderende marktdynamiek en operationele uitdagingen. De toevoeging van Zedi versterkt ons vermogen om klanten te helpen de nieuwste ontwikkelingen van het veld naar de raffinaderij te benutten. "

De technologie van Zedi stelt klanten momenteel in staat om meer dan 2 miljoen sensoren en duizenden apparaten en applicaties te monitoren. Door Zedi's schaalbare cloudplatform en applicatiekennisgeving te combineren met Emerson's uitgebreide applicaties, controller, instrumentatie en flowmetering-portfolio, vergroot deze overname mogelijkheden voor Emerson op de wereldwijde olie- en gasproductiemarkt.

"Olie- en gasproducenten worden vandaag uitgedaagd om productiedoelstellingen te behalen en tegelijkertijd de kosten te beheersen. Ze zijn op zoek naar kansen om hun activiteiten te transformeren en hun teams effectiever te maken met behulp van digitale oplossingen zoals analyse en mobiliteit." zei Jim Nyquist, groepsvoorzitter van Emerson's systemen en oplossingen. "Deze belangrijke investering versterkt onze portfolio en het vermogen om klanten van Emerson te helpen topkwartielprestaties te bereiken door middel van opkomende Industrial Internet of Things-technologieën."

De software- en automatiseringsactiviteiten van Emerson en Zedi delen een gemeenschappelijke visie van het automatiseren van het productieproces door middel van edge- en cloudanalyses en machine learning. De gecombineerde software en expertise van de twee bedrijven zullen producenten schaalbare en gemakkelijk inzetbare end-to-end verbonden oplossingen bieden om hun activiteiten te optimaliseren en te beheren.

De software- en automatiseringsactiviteiten van Zedi zijn gevestigd in Calgary, Canada, met ongeveer 155-medewerkers in Noord-Amerika

Contactgegevens

[Email protected]
www.Emerson.com

Emerson Automation Solutions

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link