← Terug naar IT, Management Systems & Software categorie

Emerson en Repsol vormen alliantie op geavanceerde, cloud-gebaseerde onderzoeks- en ontwikkelingssoftware

emerson repsol

Wereldwijde leiders in de industrie werken samen om energieproducenten te helpen bij het uitvoeren van digitale transformatie, het bereiken van de snelste eerste olie met toonaangevende ondergrondse technologieën

Emerson, een wereldwijd engineering- en technologiebedrijf, en Repsol, een energiebedrijf, hebben vandaag aangekondigd dat ze een strategische alliantie hebben opgezet om geavanceerde ondergrondse geofysische technologieën te leveren om de tijd voor prospectie en productie van eerste olie aanzienlijk te verkorten.

Om dit cruciale industriële doel te bereiken, zal Emerson samenwerken met Repsol om geavanceerde subsurface-beeldvormingstechnologieën te implementeren en te implementeren, met kerntechnologieën die door Repsol zijn ontwikkeld als onderdeel van Kaleidoscope, het 10-jaar innovatieproject.

Deze voordelen zullen worden gebruikt door een breed scala van de geowetenschapsgemeenschap binnen Repsol en in alle olie- en gasbedrijven die ervoor kiezen om de technologieën in licentie te geven. De oplossing combineert de nieuwste high-end visualisatie, high-performance computing en cloud-levering.

Deze technologieën hebben bijgedragen aan de exploratiesuccesratio van Repsol, met speciale betekenis in instellingen van complexe geologie in landen als Brazilië, Peru en Bolivia.

"Emerson helpt de energiesector de nieuwste digitale technologieën te implementeren om aanzienlijke prestatieverbeteringen te realiseren,"

zei Lal Karsanbhai, executive president van Emerson's Automation Solutions-bedrijf.

"We zijn trots op onze samenwerking, om Repsol te helpen deze ondergrondse reservoir imaging-innovatie aan de geowetenschapsgemeenschap te brengen. Het is een goed voorbeeld van hoe technologie en samenwerking zakelijke waarde kunnen bieden voor de olie- en gasindustrie. "

Het partnerschap, dat een gezamenlijke investering van zowel onderzoek als ontwikkeling omvat, stelt Repsol en Emerson in staat om commercieel verkrijgbare softwareproducten te produceren voor een licentie om andere olieveldoperators en servicebedrijven te helpen.

"Het strategische partnerschap tussen Emerson en Repsol zal de olie- en gasindustrie in staat stellen te profiteren van de inzet van onze eigen kerntechnologieën met betrekking tot de verbetering van seismische verwerking en interpretatie,"

zei Tomás García Blanco, uitvoerend directeur van exploratie en productie voor Repsol.

"Onze samenwerking zal technologische bruggen bouwen tussen de domeinen van seismische beeldvorming en interpretatie, waardoor high-end technologiebewustzijn en toegang tot een bredere geowetenschappelijke gemeenschap wordt geboden."

De eerste fase van de samenwerking zal geavanceerde oplossingen bieden voor snelheidsbepaling, inclusief volledige golfvorminversie en geavanceerde oplossingen voor seismische beeldvorming ontwikkeld in het Repsol Technology Lab. Bovendien kan de samenwerking worden uitgebreid naar een breder scala aan Sub-technologieën van Repsol.

De E & P-softwareportfolio van Emerson - die olieveldgegevens integreert en voorspelt met basisbeginselen van productie en reservoirtechnologie - en het geavanceerde cloudgebaseerde platform is ontworpen om operators te helpen hun efficiëntie te verbeteren en topkwartielprestaties te behalen op investerings- en operationele doelen binnen nieuwe en gevestigde olie- en gasreservoirs . De prestaties van het topkwartiel worden gedefinieerd als het behalen van activiteiten en kapitaalprestaties in de top 25% van gelijkaardige bedrijven.

Contactgegevens

[Email protected]
www.Emerson.com

Emerson Automation Solutions

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link