← Terug naar categorie Maintenance & Asset Management

Emerson en Arrowhead Systems Partner op Next-Gen, Edge-gebaseerde machine health monitoring-oplossing

emerson pijlpuntsystemen partner

Snelle productie Busse SJI Palletizer verhoogt de uptime, met behulp van voorspellend onderhoud om de algehele effectiviteit van de apparatuur te vergroten

Emerson en Arrowhead Systems, Inc. hebben vandaag aangekondigd een partnerschap te hebben ontwikkeld om een ​​volgende generatie, machinegezondheid monitoring oplossing te produceren die de uptime zal verhogen voor high-speed palletiser productie die wordt gebruikt bij het stapelen van containers, maar die ook kan worden aangepast voor gebruik met andere primaire producten.

De Busse SJI Viper ™ hogesnelheidsballetpalletizer en Alpha Turbo ™ high speed depalletizer worden gecombineerd met de machinebewaking van Emerson om klanten een oplossing te bieden voor een grotere algehele apparatuureffectiviteit (OEE) door realtime kritieke bewegingen en pneumatische systeemparameters te bewaken inclusief luchtstroom, druk, vacuüm, mechanische bedieningssnelheden en motortrillingen.

Systeemanalyses en gezondheidsinformatie worden aan de rand verwerkt via een lokale gegevenshistoricus met zowel lokale weergave als bewaking op afstand op een tablet of smartphone waardoor operators een gemakkelijk toegankelijke tool zijn om de gezondheid te bewaken.

"Deze oplossing biedt de snelste en meest schaalbare manier om OEE te verhogen en uiteindelijk de algehele productie-efficiëntie van uw fabrieksprocessen te verhogen," zei Dana Greenly, directeur bedrijfsontwikkeling voor voedsel- en drankverpakkingen bij Emerson's Automation Solutions-activiteiten.

Het nieuwe, op randen gebaseerde systeem heeft de PACSystems CPL410 in de kern om alle sensorgegevens samen te brengen voor toegankelijkheid, visualisatie en analyse. Het is aanpasbaar en schaalbaar om aan te passen aan elk primair productpalletiseersysteem of complete verpakkingslijn.

Met real-time monitoring van de gezondheid van de machine en diagnose binnen handbereik van de machinist, gaat reactief onderhoud na machinefouten weg. Voorspellend onderhoud maakt planning mogelijk voor potentiële problemen die anders de OEE van de verpakkingslijn negatief beïnvloeden.

"Omdat we containerbehandelingsapparatuur op een van de hoogste snelheden in de industrie hebben en 4000-blikken per minuut of meer bereiken, is voorspellende monitoring van de gezondheid van de machine van vitaal belang voor het succes van onze klanten," zei Scott Chehak, algemeen directeur, Busse-SJI.

De automatiseringstechnologieën van Emerson helpen verpakkingslijnen om flexibiliteit te krijgen door tegemoet te komen aan verschillende verpakkingsgroottes en complexiteiten; verliezen verminderen door productiviteit, productkwaliteit en afvalreductie te verbeteren; en de operator en productveiligheid verbeteren zonder productie te beperken.

De expertise van Emerson helpt verpakkingslijnen hun volledige potentieel te bereiken door de huidige verpakkingsuitdagingen aan te gaan: flexibiliteit, betrouwbaarheid, besmetting en afval en veiligheid.

[Email protected]
Emerson.com

Emerson Automation Solutions

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link