← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Emerson neemt productlijnen van Spence en Nicholson Steam Technology over van Circor International

Emerson-logo

Acquisitie voegt winstgevende producten toe en versterkt Emerson's eindcontroleportfolio

Emerson (NYSE: EMR), een wereldwijd engineering- en technologiebedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het de Spence- en Nicholson-productlijnen heeft overgenomen van Circor International (NYSE: CIR). De overname is een aanvulling op Emerson's brede portfolio van stoomsysteemoplossingen voor procesindustrieën en commerciële gebouwen.

De Spence- en Nicholson-lijnen zijn gevestigde toonaangevende producten die stoomregelaars, regelkleppen, veiligheidskleppen, temperatuurregelaars, stoomvallen en andere stoomaccessoires en -oplossingen omvatten.

“Deze toevoeging aan onze Final Control-activiteiten toont de aanhoudende waarde van bout-on acquisities die strategische hiaten in onze portefeuille opvullen en ons productaanbod in groeimarkten diversifiëren,"Zei Lal Karsanbhai, uitvoerend president van de automatiseringsoplossingen van Emerson. "Door Circor's premium stoomtechnologieën en winstgevende productlijnen toe te voegen, zullen we onze positie versterken om klanten te helpen hun activiteiten te optimaliseren en de energie-efficiëntie te verbeteren."

"De mogelijkheden van Spence en Nicholson zullen een belangrijke rol spelen bij het versterken van ons procesaanbod en het uitbreiden van onze kansen bij klanten," zei Ram Krishnan, groepspresident van Emerson's Final Control-bedrijf. "Het verbeteren van deze mogelijkheden zal ons vermogen om klanten te bedienen, inclusief automatiseringsklanten, maar ook ziekenhuizen, universiteiten, commerciële activiteiten en de transportsector, versterken met een gevarieerd portfolio van productaanbiedingen in het groeiende stoomsegment."

De overname werd afgesloten op 30 op 2019 augustus.

[Email protected]
Emerson.com

Emerson Automation Solutions

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link