← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Emerson neemt Life Sciences Analytics-software over om te helpen bij het versnellen van productieproductie

emerson verwerft analytics softwarebedrijf voor life sciences

De modellering-, simulatie- en planningssoftware van Bio-G helpt bij het dynamisch optimaliseren van operaties en het stroomlijnen van technologieoverdracht

Emerson heeft Bioproduction Group (Bio-G) overgenomen, een leider in simulatie-, modellerings- en planningssoftware voor biofabricage. De plannings- en modelleringssystemen van Bio-G in combinatie met de uitgebreide life sciences technologie en expertise van Emerson zullen bedrijven helpen om therapieën voor kanker, diabetes en andere ziekten eerder aan patiënten te geven.

Biowetenschappelijke bedrijven zijn voortdurend op zoek om de productie van therapieën voor patiënten te versnellen en de Bio-G Scheduling-software helpt hen bij het nauwkeurig voorspellen van de beschikbaarheid van toekomstige grondstoffen om de productieproductie te optimaliseren.

De planningssoftware biedt een onmiddellijk overzicht, toegankelijk voor een organisatie, in de huidige en toekomstige staat van de installatie, biedt beslissingsondersteuning om de uptime van de installatie te verhogen en productgerelateerde verliezen te verminderen.

Door analyses en modelleringshulpmiddelen te koppelen aan gegevens uit automatiserings- en operatingsystemen, waaronder Emerson's DeltaV ™ gedistribueerd regelsysteem en het productie-uitvoeringssysteem van Syncade ™, biedt de planningssoftware een uniform beeld van bewerkingen, onderhoud, kwaliteit en bedrijfssystemen.

De software van Bio-G wordt onderdeel van het Plantweb ™ digitale ecosysteem van Emerson, een uitgebreide IIoT-portfolio die digitale intelligentie uitbreidt naar de gehele productie-onderneming.

"We blijven nauw samenwerken met marktleiders om de productietechnologieën en -benaderingen te ontwikkelen die nodig zijn voor biomanufacturing van de volgende generatie. Met deze overname kunnen we nog meer manieren bieden om de productie van levenswetenschappen te versnellen, " zei Tom Snead, president van life sciences bij Emerson.

Organisaties investeren honderden miljoenen dollars in het bouwen van productiefaciliteiten om medicijnen en therapieën voor patiënten beschikbaar te stellen. Het succes van die inspanningen en hun activiteiten hangt vaak af van de feitelijke productie van de faciliteit die voldoet aan de ontworpen productie van de faciliteit.

Het Real-Time Modelling System ™ van Bio-G biedt analyse van knelpunten, capaciteitsontwikkeling en technologieoverdracht om een ​​uitgebreide evaluatie van het ontwerp van een faciliteit te leveren en vertrouwen te geven voorafgaand aan de uitvoering van het project en kapitaaluitgaven.

Het modelleringsraamwerk identificeert en kwantificeert knelpunten nauwkeurig, evenals de effectiviteit van voorgestelde oplossingen in alle gebieden van een productiefaciliteit.

Dit modelleringsysteem helpt bij het versnellen van het proces om therapieën van klinisch onderzoek naar volledige productie naar patiënten te brengen door het potentieel van een faciliteit voor productiesucces te valideren.

"We zijn verheugd om lid te worden van Emerson," zei David Zhang, de CEO en mede-oprichter van Bio-G, die Emerson zal vervoegen. "We zijn verenigd door een gemeenschappelijke missie om te helpen innoveren en nieuwe manieren te vinden voor biomanufacturing-organisaties om operaties via technologie te optimaliseren."

Contactgegevens

[Email protected]
www.Emerson.com
www.bio-g.com

Emerson Automation Solutions

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via