← Terug naar categorie Stofbeheersing

Effectieve, innovatieve procesindustrie-extractie

Dust Controle AA Shapa IMAGE Jly 2017

Dust Control Systems Ltd is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor het afzuigen van stof en rook in vele industrieën, waaronder grote projecten in de behandeling van vaste stoffen, voedsel en drank, farmaceutische producten, voertuigproductie en de sector voor afvalrecycling.

Energie besparen en het verhogen van de productie-efficiëntie, terwijl zorgen voor een veilige werkomgeving, zijn de belangrijkste eisen van de meeste processen en reputatie van het bedrijf is gebouwd op zijn vermogen om de meest geschikte en rendabele oplossing, ongeacht het project. DCS doel om de winstgevendheid van hun klanten te verbeteren door het verstrekken van de beste in de huidige filter-technologie, een forse verlaging van het energieverbruik met de Ecogate ® extractie-optimalisatie-systeem, en ervoor te zorgen dat de verwachtingen wordt voldaan door zich te richten op de betrouwbaarheid van het systeem.

De DCS-toewijding eindigt hier niet, maar strekt zich uit door levenslange serviceprogramma's die zijn aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Om bedrijven te helpen bij het naleven van de COSHH-voorschriften, biedt DCS ook uitgebreide LEV-inspectiepakketten (Local Exhaust Ventilation) met inspectie en service om ervoor te zorgen dat afzuigsystemen blijven voldoen aan de voorschriften.

Voor meer informatie contacteer

Dust Control Systems Ltd, Dewsbury, West Yorkshire.
Tel: 0800 040 7116 E-mail: [Email protected] of bezoek www.DCSlimited.co.uk

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.