← Terug naar categorie Flowmeting en -regeling

Eenvoudig te reinigen laboratoriumstroommeter

titanpr82 afbeeldingA

Robuuste, schone boring Polyether Ether keton (PEEK) en 316 roestvrij staal of glazen constructie maakt de Atrato ultrasone flowmeter van Titan Enterprises ideaal voor een breed scala van laboratoriumtoepassingen en zeer gemakkelijk schoon te maken tussen experimenten.

Het is algemeen bewezen dat het stromen van laminair tot turbulent (2 ml / min tot 20 liter / min) kan verwerken, en grotendeels immuun voor viscositeit, de Atrato ultrasone flowmeter is een perfect niet-invasief hulpmiddel voor bijna elke laboratoriumtoepassing voor flowmeting.

Geen bewegende delen betekenen dat de Atrato een zeer betrouwbare werking levert, zelfs gedurende langere perioden.

De Atrato biedt echte inline niet-invasieve flowmeting zonder het verwrongen flowpad en de nadelen van alternatieve ultrasone flowmeterontwerpen. Beschikbaar in 60 ° C en 110 ° C temperatuurversies evenals een 30 bar hogere druk model - Atrato flowmeters gebruiken gepatenteerde 'time-of-flight' ultrasone technologie die hen in staat stelt te werken over brede flowbereiken met een nauwkeurigheid beter dan ± 1.0% van lezen.

Atrato flowmeter-software wordt standaard meegeleverd en maakt gegevensopname mogelijk via een externe computer. Met functies die monitoring, rapportage en beheer van flowgegevens bieden, levert de Atrato flow-software een continu beeld van uw experiment en een betrouwbaar alternatief voor beperkende en kostbare handmatige meting.

Gebruikers kunnen kiezen uit een breed scala aan functies en perioden waarover ze hun resultaten opslaan. Flow-gegevenssets worden opgeslagen als CSV-bestanden die vervolgens direct kunnen worden geïmporteerd naar een breed scala aan programma's voor latere manipulatie en analyse.

Kijk hieronder voor een video-inleiding tot het Atrato ultrasone debietmeterbereik www.atratoflowmeters.com voor meer informatie

Neem voor meer informatie over de Atrato ultrasone flowmeter contact op met Titan Enterprises op + 44-1935-812790 of [Email protected].

Titan Enterprises Limited

Fabrikant van high performance off-the-shelf en op maat gemaakte debietmeter systemen

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link