← Terug naar categorie Pumps

Edwards wint goud op de 2012 International Business Awards SM

Britse excellentie blijft op het wereldtoneel schijnen

Edwards Group Limited (NASDAQ: EVAC), een van de toonaangevende fabrikanten van geavanceerde vacuümproducten en filtersystemen en een leverancier van gerelateerde diensten met toegevoegde waarde, heeft een Gold Stevie® Award ontvangen in de prestigieuze 9th jaarlijkse International Business Awards.

Edwards versloeg de hevige concurrentie van over de hele wereld om de winnaar te worden van het "beste nieuwe product" of Service van het jaar - Industriële producten en diensten " categorie voor zijn toonaangevende CXS droge vacuümpomp.

De CXS is de nieuwste generatie droge vacuümpomp voor de chemische en farmaceutische industrie en bouwt voort op het sterke record van innovatie van Edwards. Sinds de introductie in 2011 heeft het nieuwe industriestandaarden vastgesteld voor betrouwbaarheid, prestaties en controle.

Twee elementen van de geavanceerde CXS onderscheiden zich van concurrerende pompen. De nieuwe conische schroeftechnologie maakt een uitstekende handling van vloeistoffen en vaste stoffen mogelijk, wat leidt tot een hoge operationele betrouwbaarheid en een diep vacuüm naar 10-3 mbar. Het bereik van ingebouwde controle- en veiligheidsvoorzieningen maakt de CXS eenvoudiger en goedkoper te installeren in vergelijking met sommige pompen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Edwards gelooft dat dit het eerste "plug and pump" -systeem is, een vooruitgang die 'vacuum on demand' een realiteit heeft gemaakt. De ontwikkeling van de CXS is een cruciaal omslagpunt gebleken voor vacuüm, waarbij de technologie van 'specialistische apparatuur' naar 'utility' is gebracht.

In een commentaar op de prijs zei Matthew Taylor CEO bij Edwards: "2012 is echt een gouden jaar geweest voor Edwards. Na eerder dit jaar geëerd te zijn met een gedenkwaardige zevende Queen's Award voor onze nEXT turbomoleculaire pomp en vervolgens succesvol te worden genoteerd op de NASDAQ-markt, bouwen we graag verder op ons succes met een Gold Stevie® Award.

"Deze onderscheiding voor de CXS ontvangen, zo snel na de lancering, is een bewijs van het harde werk en de expertise van al degenen bij Edwards die betrokken waren bij de conceptie. Deze prijs zet de referenties van de CXS verder dan weerleggen. Door schouder aan schouder te staan ​​met onze medestrijders van de Stevie Award, bevindt Edwards zich in de voorhoede van internationale innovatie. "

De 2012-awards van de International Business Awards hebben ervoor gezorgd dat 3,200-vermeldingen werden ingediend door meer dan 50-landen. De winnaars werden geselecteerd door een panel van gespecialiseerde leidinggevenden als erkenning voor hun inzet voor internationale uitmuntendheid op het gebied van innovatie, groei en design.

"De inzendingen aan de IBA's zijn dit jaar aanzienlijk gegroeid", zegt Michael Gallagher, president en oprichter van de Stevie Awards. "Ondanks de trage economische omstandigheden in een groot deel van de wereld, was de kwaliteit van de nominaties uitstekend, wat aantoont dat er veel bedrijven zijn die ongeacht hun bestaan ​​innoveren en groeien. We kijken er naar uit om de Gold, Silver en Bronze Stevie winnaars van dit jaar te vieren op ons gala-evenement in Seoul op 15 oktober. "

Voor meer informatie over Edwards bezoek www.edwardsvacuum.com

Details over The International Business Awards en de lijsten met Stevie Award-winnaars zijn verkrijgbaar bij www.StevieAwards.com/IBA.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.