← Terug naar categorie Pumps

Pumps Market zal naar verwachting USD 91 miljard 2025 raken

De afgelopen jaren is de wereldwijde pompenmarkt uitgegroeid tot een van de meest lucratieve gebieden in de industriële sector. Aangedreven door de snelle industriële expansie over de hele wereld en de stijgende investeringen in olie- en gasexploratieactiviteiten, heeft de wereldwijde pompenindustrie de laatste tijd een aanzienlijk momentum geregistreerd en wordt het onderschreven door een wijdverbreid toepassingslandschap.

Nikita Chaurasia

Een onderzoeksrapport van Global Market Insights, Inc. beweert dat de pompenmarkt in het jaar 91 meer dan US $ 2025 miljard aan inkomsten zal genereren.

Over stijgende O & G-exploratieprogramma's gesproken, onlangs heeft olie- en gasreus Chevron Corporation zijn belang in de ontluikende Amerikaanse olie- en gassector verdubbeld door aan te kondigen dat hij schaliegenerator Anadarko Petroleum Corp zou kopen voor USD 33 miljard.

Deze deal zou Chevron Corporation 's werelds tweede grootste producent van ruwe olie maken. De nieuwe entiteit zal een verwachte 3.9 miljoen vaten olie-equivalent per dag produceren, alleen na het beursgenoteerde bedrijf Exxon Mobil Corporation. Ontegenzeggelijk zal het hoge verbruik van pompen in olie- en gaswinninginstallaties de markttrends van pompen in de komende jaren positief beïnvloeden.

Andere belangrijke factoren rijden pompen industrie aandeel omvat een toenemend gebruik van pompen, vanwege hun lucratieve voordelen, in een hele reeks sectoren zoals bouw & constructie, industrie, gemeentelijk, olie & gas en andere huishoudelijke activiteiten.

Technologische vooruitgang in de bouwsector als gevolg van de enorme behoefte aan residentiële en commerciële infrastructuur over de hele wereld zal de marktvoorspelling voor pompen zeker voortstuwen en de productvraag positief beïnvloeden.

Ontwateringspompen worden bijvoorbeeld veel gebruikt in bouwtoepassingen met als doel het waterniveau van bouwplaatsen, uitgegraven gebieden en sedimentbekkens onder het grondwaterniveau te verlagen om de operationele vaardigheid en slijtvastheid te verbeteren.

Het analyseren van het competitieve terrein van pompenmarkt

De opmerkelijke spelers die de vooruitzichten van de pompenindustrie transformeren, zijn Gardner Denver, MultiQuip Generac, Flowserve Corp., Magnum, Xylem Inc., Gorman Rupp, Atlas Copco, Schlumberger, Baker Hughes, Shimadzu Corp., Sulzer Ltd., Grundfos, Wacker Neuson en Ebara Corp. Hieronder worden enkele vitale voorbeelden genoemd die de afgelopen tijd een impuls hebben gegeven aan de trends in de wereldwijde pompenindustrie.

Atlas Copco voltooit portfolio van WEDA elektrische dompelpompen voor ontwatering


Atlas Copco is gepland om zijn positie in de pompenmarkt de komende jaren te versterken door zware concurrentie te bieden aan andere toonaangevende concurrenten. Volgens recente rapporten heeft Atlas Copco Power Technique zijn assortiment WEDA elektrische dompelpompen voor onderdompelbare pompen voltooid, met een volledige reeks vereisten voor on-site pompen.

Nieuw uitgebreid assortiment omvat het WEDA S-assortiment voor slib en het WEDA D-assortiment voor ontwatering samen met het volledig nieuwe WEDA L-assortiment dat in staat is om semi-vloeibare slurry te verwerken. De pompen uit de S- en D-serie zijn verrijkt met WEDA + -functies, waaronder rotatiecontrole, bescherming tegen fasestoringen, thermische schakelaars en een 20-meterkabel.

Deze pompen hebben ook een faseverschuiverplug voor driefasige versies; bovendien zijn alle WEDA + -functies als optie beschikbaar voor de L-serie pompen. Ook maakt het verminderde gewicht van pompen ze gemakkelijker te hanteren en te transporteren, waardoor ze bijzonder aantrekkelijk zijn over de hele wereld verhuur van bouwmachines.

Ebara Corporation lanceert nieuw luchtgekoeld droogvacuümpompmodel voor algemene industriële gebruikers


Ebara Corporation heeft naar verluidt een nieuwe lichtgewicht, kleine luchtgekoelde droge vacuümpomp Model EV-PA geïntroduceerd die een schonere vacuümatmosfeer creëert in verschillende evacuatietoepassingen voor medische apparatuur, analytische instrumenten, evenals voor de coating- en voedingsmiddelenindustrie. Zulke innovatieve, lichtgewicht en eenvoudig te beheren industriële apparatuur draagt ​​bij aan de verrijking van industriële infrastructuur en is daarom wereldwijd in trek.

Dit product is ontwikkeld door EBARA om te voldoen aan ingewikkelde klantvereisten in de voedingsmiddelen-, analyse-, medische- en coatingindustrie, door gebruik te maken van de enige in zijn soort droge vacuümpomptechnologie. Overigens is deze technologie het resultaat van zijn jarenlange ervaring in de halfgeleiderindustrie, waar de behoefte aan vacuümkwaliteit, pomponderhoud en netheid streng is.

Wereldwijde pompen hebben een sociaal imago


De kenmerken van de nieuwe modellen namelijk EV-PA50, EV-PA 250 en EV-PA 500 worden hieronder vermeld:

  1. Deze modellen ondersteunen een pompsnelheid van 50 tot 500 L / min.
  2. Het product weegt slechts 9 tot 21 kg, waardoor het gemakkelijk draagbaar is en de aantrekkelijkheid voor een breed scala aan toepassingen vergroot.
  3. De tegenstroom van olie of water treedt niet op.
  4. Het product heeft lage vervangingsvereisten voor afdichtingen omdat het een contactloze afdichting gebruikt.

Gezien de enorm competitieve bedrijfsruimte, blijft EBARA producten en diensten ontwikkelen die bijdragen aan het verbeteren van de productiviteit van klanten en het verlagen van kosten, in een poging een unieke positie in de pompenindustrie te verwerven,

Gorman-Rupp breidt zijn lijn van vaste-stofbehandeling dompelpompen uit

De Gorman-Rupp, een marktleider in krachtige pompsystemen, heeft onlangs vier nieuwkomers SF6F, SF6E, SF4F en SF4E geïntroduceerd als onderdeel van de uitbreiding van zijn SF-serie dompelpompen met vaste stoffen. Deze nieuwe add-ons in de portfolio bieden stromen naar 1580 GPM en gaan naar 114 voeten in HP-configuratie variërend van 15 tot 30 paardenkracht.

Gezien het rotorbladontwerp met één vleugel van de nieuwe modellen, hebben ze minder pk nodig voor een betere doorstroming en opvoerhoogte. Het nieuwe assortiment SF-serie®-producten is nu beschikbaar met meer dan 24-modellen in 8 ”, 6”, 4 ”en 3” flensafvoerafmetingen en paardenkrachtconfiguraties variërend van 3 tot 75 HP.

Deze lijn van onderdompelbare pompen voor vaste stoffen is beschikbaar in versies met droge put, glijrail en constructie / afval voor inzet in de meeste vloeistofextractie-toepassingen. Vrijwel alle modellen die tot de SF Series®-pomp behoren, bevatten CSA C-US-toestemming voor standaardtoepassingen en CSA C-US en FM-goedkeuring voor gevaarlijke locaties.

De Gorman-Rupp zal naar verwachting zijn marktaandeel in de komende jaren uitbreiden, vanwege technologische vooruitgang en de introductie van een breed scala aan gebruiksvriendelijke en revolutionaire producten.

De markt voor onderwaterpompen groeit naar verwachting met een CAGR van 2.1 procent in de daaropvolgende jaren vanwege de grote vraag vanuit mijnbouwtoepassingen.

Om de meest complexe bouw- en mijnbouwtoepassingen te bestrijden, lanceert Xylem een ​​nieuwe ontwateringspomp uit de S-serie van Godwin


Xylem Inc, een wereldleider in watertechnologie die zich toelegt op het oplossen van de meest uitdagende waterproblemen wereldwijd, heeft onlangs de lancering van zijn nieuwste slimme pompen onder het populaire merk Godwin S-serie aangekondigd.

Het nieuwe assortiment van Godwin CD150S Dri-Prime ontwateringspomp is speciaal ontworpen om de zwaarste bouw- en mijnbouwtoepassingen tegen te gaan, zodat Europese klanten dieper kunnen graven en groter kunnen worden.

Het nieuwe pompsysteem is volledig opnieuw ontworpen met verbeterde hydraulische efficiëntie, superieur brandstofverbruik en gestroomlijnd onderhoud om ongeveer 20 procent hogere uptime, 15 procent verbeterd brandstofverbruik en 40 procent minder servicetijd te bieden.

De verwisselbare waaiers van de Godwin CD150S zouden klanten in staat stellen om een ​​compleet scala aan handelingen voor de afhandeling van vaste stoffen aan te pakken, terwijl de nieuwe generatie FST van Xylem klanten volledige controle over de pomp biedt, waar ook ter wereld. Het voldoet ook aan de EU Stage 5-emissienormen en biedt klanten een duurzamere oplossing voor ingewikkelde waterproblemen.

De unieke beladen pompvarianten van Xylem Inc zullen de vraag naar producten stimuleren en het aandeel van het bedrijf in de pompenmarkt vergroten.

Analyse van het regionale landschap van de pompenindustrie

Asia Pacific wordt aangeprezen als de wereldleider in pompenmarkt en wordt gevolgd door Europa en Noord-Amerika.

Asia Pacific bezit momenteel het grootste aandeel op de wereldmarkt en is gewaardeerd op US $ 36 miljard. Bovendien is de regio naar verwachting een CAGR van 3 procent ten opzichte van 2019 - 2025.

De groei van de pompenmarkt in Azië en de Stille Oceaan wordt voornamelijk gedreven door factoren zoals toenemende industrialisatie en bouw- en constructieactiviteiten in de regio. China heeft bijvoorbeeld onlangs plannen onthuld om 30 logistieke hubs te bouwen tegen het jaar 2020 en dit te verhogen naar 150 tegen het jaar 2025.

Het nieuwe plan is gezamenlijk gepubliceerd door het bureau voor fiscale planning van het land, namelijk de National Development and Reform Commission en het ministerie van transport van China. Opkomende economieën van de regio, zoals Indonesië, China en India, leveren de belangrijkste bijdrage aan regionale ontwikkeling.

Ook heeft een toenemende voetafdruk van de marktspelers voor olie- en gasexploratie in de Stille Oceaan een positieve invloed op de omvang van de pompenmarkt. Sommige volwassen olie- en gasreserves zijn te vinden in India en China, en bepaalde gebieden in Indonesië, Maleisië en Thailand.

Momenteel worden nieuwe oliegrenzen ontwikkeld in andere landen, zoals Myanmar en de Filippijnen, die lucratieve groeivooruitzichten bieden aan kanshebbers in de pompenindustrie.

Europese en Amerikaanse olie- en gastitanen zijn begonnen hun activiteiten op te voeren in de Azië-Pacific, met een focus op het benutten van de snelgroeiende industriële arena van de regio. Daarnaast wint exploratie van onconventionele olie- en gasreserves in diepere en afgelegen wateren aanzienlijk aan grip over de APAC-gordel.

Kortom, de markt voor pompen wordt geschat op een zeer lucratief groeitraject in de komende jaren, vanwege het snelgroeiende verbruik in een groot aantal industrieën.

Gezien de aanzienlijke toename van de vraag naar LNG in de APAC, is de markt voor eindgebruik van pompen voor olie- en gasexploratie gepland voor een aanzienlijke opbrengst in de toekomst. Volgens geloofwaardige schattingen, in 2017, steeg de Chinese LNG-vraag met een record van 8 miljoen ton en zal deze naar verwachting de komende jaren verder escaleren.

Bekijk het volledige rapport hier

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link