← Terug naar categorie Pumps

Liquid Ring Vacuümpomp Marktgroeimogelijkheden

Ondanks de snelle infiltratie van zeer efficiënte vacuümpompen met droge ring in combinatie met het kostenverbodende karakter van de vacuümpompen met vloeibare ring, wordt verwacht dat de markt tijdens 5-2019 een CAGR van ~ 2029% zal bereiken.

Door Ronak Shah - schrijver van marktonderzoek bij Persistence Market Research

Ronak Shah - schrijver van marktonderzoek bij Fact.MR

Ronak Shah - schrijver van marktonderzoek bij Persistence Market Research


De spurt in de marktgroei zal naar verwachting stijgen van de groeiende vraag naar vloeistofringvacuümpompen van chemische en algemene procesindustrieën. De majors op de markt die actief zijn in de markt voor vloeistofringvacuümpompen, zien hun inspanningen om hun portefeuilles te verbeteren door producten met unieke eigenschappen en capaciteiten te ontwikkelen.

Toenemende investeringen in de olie- en gasindustrie, met name in de downstreamsector, zorgen voor winstgevende groeimogelijkheden voor marktspelers. Het is echter ook zeer waarschijnlijk dat de energiesector een diepgaande invloed op de marktgroei zal hebben.

Omdat de energiesector wordt aangespoord om af te stappen van op fossiele brandstoffen gebaseerde energieproductieprocessen, in de richting van de natuurlijke en biogebaseerde energieproductie, zal de omschakeling nieuwe wegen creëren voor de toepassing van de vloeistofringvacuümpomp in deze industrie.

Al met al kunnen marktspelers anticiperen op de verkoop van vloeistofringvacuümpompen ten belope van ~ US $ 3.5 miljard door 2029.


Efficiëntie en laag waterverbruik - Belangrijke concurrentieparameters om vooruit te komen in de markt

Met voorschriften met betrekking tot waterverspilling die stringent worden, zijn eindgebruikindustrieën zoals energie, algemeen proces en olie en gas zwaar onder druk om de grondstof economisch te gebruiken. Dit biedt fabrikanten de mogelijkheid om in het vacuümpomplandschap van de vloeistofring hun product te differentiëren op een manier die een kritisch probleem voor hun eindgebruikers oplost.

Volgens de parameters van efficiëntie en waterbesparing marcheren verschillende marktspelers naar consolidatie. De marktgoliath, Dekker Vacuum Technologies, kondigde bijvoorbeeld de lancering aan van TiTan enkelfasige en tweetraps vloeistofringvacuümpompen met een competentie om de hoeveelheid afdichtvloeistof met meer dan 50% te verminderen. Daarnaast introduceerde het bedrijf Vmax- en Vmax LT-systemen met lucht- en olieafscheiders om het gebruik van water te elimineren.

Vloeibare ring vacuümpomp markt eindgebruik versus regio matrix

Partnerschappen met algemene procesindustrieën om groeimogelijkheden op lange termijn te ontsluiten

De algemene procesindustrieën waren goed voor een investering van ~ US $ 784 Mn in 2018, waardoor het de leidende eindgebruikindustrie in het landschap is. Een zoektocht naar hoge productiviteit en output in de textiel-, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de farmaceutische industrie, de suikerindustrie en de pulp- en papierindustrie heeft geleid tot een hoge opname van deze pompen.

Omdat protocollen met betrekking tot de energie-efficiënte fabricageactiviteiten deze industrieën waarschijnlijk zullen treffen, voelen spelers van vloeistofringvacuümindustrieën de druk om de energiedissipatie te voorkomen door de functionaliteit van hun producten te verbeteren. Het wordt daarom als winstgevend beschouwd voor marktpartijen om samen te werken met algemene procesindustrieën om inkomsten te blijven genereren.

Aantrekkelijkheid van de Asia Pacific-markt om exponentieel te groeien

Asia Pacific zal naar verwachting een aanzienlijk marktaandeel hebben in termen van waarde. De aanwezigheid van belangrijke marktspelers in de regio en fusie-, acquisitie- en samenwerkingsactiviteiten zijn belangrijke factoren voor de groei-odyssee van de markt voor vacuümpompen met vloeibare ring in Azië-Pacific.

Aangezien vloeistofringvacuümpompen op grote schaal worden gebruikt in de elektrische energie-industrie voor verschillende toepassingen, zoals condensorafvoer, hogging, ontzwaveling, transport van vliegas, vacuümontluchting en priming, is er vraag naar pompen die aansluiten op de capaciteiten van energiecentrales is toegenomen.

Gezien de grote bevolking in de regio, de grote impact van de stadsuitbreiding en de industrialisatie, zal de behoefte aan stroom waarschijnlijk de komende jaren alleen maar toenemen. Als gevolg hiervan zal de energieproductie van energiecentrales naar verwachting aanzienlijk toenemen in Zuidoost-Azië, India en China, waardoor verkoopkansen worden gecreëerd voor vacuümpompen met vloeistofring.

Verwacht wordt echter dat de markt in het Midden-Oosten en Afrika tijdens 2019-2029 exponentieel zal groeien in de wereldwijde markt voor vloeistofringvacuümpompen. De hoge acceptatie van deze pompen in de gevestigde olie- en gasindustrie die zich houden aan de waterbeschermingsregels voor olie-graafactiviteiten zal waarschijnlijk de gestage vooruitgang van de markt in de MEA-regio in stand houden.

Vloeistofring-vacuümpompmarkt: inzicht in leveranciers

Enkele van de prominente marktspelers waarvan is vastgesteld dat ze een significante positie op de markt hebben, zijn Busch Vacuum Technics Inc., Dekker Vacuum Technologies Inc., Tsurumi Manufacturing Co., Ltd., Flowserve Corporation, Graham Corp, Tuthill Vacuum & Blower Systems, Atlas Copco Airpower NV en Gardner Denver Nash LLC.

Hiervan hebben Gardner Denver Nash LLC, Flowserve Corporation en Atlas Copco Airpower NV een wereldwijde positie in de markt met een gezamenlijk aandeel van ~ 24%. Deze spelers volgen - Innovatie is de enige constante - mantra en besteden veel aan onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om hun productportfolio's te verrijken.

De rijke ervaring van deze groep spelers onderscheidt zich van hun regionale en lokale tegenhangers, wat hen helpt een groot aantal contracten van eindgebruikindustrieën binnen te halen.

Toonaangevende wereldspelers in het landschap van de productie van vloeistofringvacuümpompen richten zich op acquisities, met als doel nieuwe technologieën aan hun productportfolio toe te voegen, schaalvoordelen te verbeteren en operationele kosten te verlagen.

In juni 2018 bijvoorbeeld, hebben Busch Vacuümpompen en Systemen NSB Gas Processing overgenomen, een in Zwitserland gevestigd engineeringbedrijf om de buitenlandse blootstelling te verbeteren.

Belangrijkste gebieden waarop marktspelers zich kunnen concentreren

Een opkomende trend op de markt voor vloeistofringvacuümpompen is de toenemende expansie van kleine en middelgrote LRVP-fabrikanten, met name in Azië-Pacific, en er wordt tijdens 2019-2029 hoge winsten verwacht vanuit deze regio.

The vloeistofring vacuümpomp markt van China is naar verwachting een opportunistische markt qua verkoop, gezien het groeiende aantal energiecentrales waarvoor milieuvriendelijke pompen nodig zijn.

Ook zal een partnerschap met belanghebbenden in de olie- en gassector om producten aan te bieden die de productiviteit van industriële processen kunnen verhogen, leiden tot een geconsolideerde positie op de markt voor vloeistofringvacuümpompen.

Daar komt nog bij dat samenwerkingen gekoppeld aan technologische innovaties en fusie- en overnameactiviteiten bijdragen aan de uitbreiding van de juiste massa om in het landschap te groeien.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link