← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

DELBA Electrical behaalt als eerste de status van NSK Certified Workshop

dave balocco tim cains

Het eerste bedrijf ter wereld dat de nieuw opgerichte NSK Certified Workshop-status behaalt, is DELBA Electrical, een toonaangevende rebuilder en reparateur van motoren en generatoren in Zuid-Afrika.

Een uitgebreide audit en diepgaande trainingsprogramma's maakten deel uit van het intensieve proces, wat nu betekent dat DELBA Electrical officieel de beste normen in zijn klasse hanteert voor de montage en toepassing van NSK-producten.

DELBA Electrical is een internationale specialist in reparatie, herwikkelen, serviceonderhoud en verkoop van roterende AC- en DC-elektromotoren en generatoren voor industrieën zoals mijnbouw, staal, petrochemie, energieopwekking, papier en suiker.

Het bedrijf is opgericht in 1963 en biedt een voorbeeldige service aan klanten in Zuid-Afrika en op het hele Afrikaanse continent. Deskundige en toegewijde technische serviceteams reizen en leveren diensten zoals laseruitlijning, trillingsanalyse, diagnostische tests, onderhoud en noodreparaties.

Hoewel dit initiatief wordt ondersteund door zeer ervaren en toegewijd personeel dat werkt in volledig uitgeruste en goed georganiseerde workshops, wist DELBA Electrical dat haar aanbod verder zou worden versterkt door de NSK Certified Workshop-status aan te vragen.

Het Certified Workshop-programma, dat speciaal is afgeleid door NSK Europe, is ontworpen voor reparateurs en herbouwers van roterende elektrische apparatuur; niet alleen motoren en generatoren maar ook versnellingsbakken, compressoren, blowers en pompen.

Gecertificeerde werkplaats zorgt ervoor dat echte, in de fabriek verse NSK-lagers standaard worden gemonteerd in alle reparatie- en herbouwsituaties (tenzij de eindgebruiker anders aangeeft), en dat werkplaatsprocessen voldoen aan strenge NSK best practice-normen voor het hanteren en monteren van lagers. Bovendien betekent het bereiken van de status dat alle reparaties zijn gedocumenteerd en volledig traceerbaar zijn.

Op het hoofdkantoor van DELBA Electrical in Springs in de Gauteng Provence in Zuid-Afrika, omvatte het certificeringsproces een tweedaagse audit van alle werkmethoden van het bedrijf, met name die met betrekking tot het aanbrengen en aanbrengen van lagers, samen met bijbehorende trainingsprogramma's.

Het bedrijf maakte ook van de gelegenheid gebruik om, als onderdeel van het programma, zijn onderhoudstools en testapparatuur te upgraden om de mogelijkheden van Field Service Team conditiebewaking verder te verbeteren. Ondersteuning en training van NSK-experts werd geboden aan ongeveer 10 DELBA-technici met betrekking tot NSK's CMS (Condition Monitoring Service), laseruitlijning en aanbod voor dynamische balancering.

Voor DELBA Electrical, een van de grootste motor- en generatorherbouw- en reparatiebedrijven in Zuid-Afrika, zijn er veel voordelen verbonden aan het behalen van de NSK Certified Workshop-status.

DELBA promoot nu bijvoorbeeld het feit dat het is geaccrediteerd volgens de NSK-normen, een wereldwijd erkend kwaliteitskenmerk en best-in-class werkwijzen, waardoor differentiatie op de markt mogelijk is. Nadat ze zijn goedgekeurd, zijn alle gerepareerde of herbouwde units inderdaad uitgerust met een gecertificeerde werkplaatsreparatieplaat met gezamenlijk merk, wat het feit bevordert dat NSK-producten zijn geselecteerd en gemonteerd volgens de door NSK aanbevolen normen.

Uiteindelijk promoot Certified Workshop een kwaliteitsreparatie ondersteund door hoogwaardige NSK-producten. NSK kan melden dat een aantal andere bedrijven momenteel aan de status werken en te zijner tijd zullen worden aangekondigd.

www.nskeurope.com

NSK EUROPE LTD

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link