← Terug naar categorie Pumps

De Grundfos UPS3 circulatiepomp verandert het spel

UPS3 ondersteuning

Sinds de lancering van de UPS3 15-50 / 60 heeft het een aanzienlijk aantal aanhangers gekregen en dat aantal blijft groeien. Een zeer belangrijk kenmerk is de betrouwbaarheid die deze pomp kan aantonen, omdat deze gedurende het hele seizoen constant hoge prestaties levert. Verbeterde energie-efficiëntie is een ander belangrijk talent, dat in combinatie met een eenvoudiger aan te sluiten stekker en ingebouwde diagnostiek, deze pomp echt onderscheidt van standaardaanbiedingen.

Gemoedsrust is gegarandeerd omdat deze pomp werd gebouwd op een platform dat in miljoenen ketels was bewezen, voorafgaand aan de lancering.

De UPS3 is een circulatiepomp die is ontworpen voor gebruik in huishoudelijke verwarmingssystemen voor variabele of constante stroomsnelheden. Dit komt omdat het automatisch het drukverschil regelt door de pompprestaties aan te passen aan de werkelijke warmtevraag zonder het gebruik van externe componenten. Dit alles betekent dat wanneer u betrouwbaarheid, efficiëntie, opvoerhoogte, diagnostiek en montagetijd moet combineren, er echt maar één speler is om uit te kiezen.

We willen allemaal het winnende team ondersteunen en met zoveel geweldige handtekeningen zorgen we ervoor dat je de krachten bundelt met het Grundfos binnenlandse circulatieteam, dat je in een eigen klasse zit. Meer informatie op www.grundfos.co.uk/newteam

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link