← Terug naar categorie Pumps

Kunnen uw procespompen profiteren van een gezondheidscontrole?

pompen ondersteuning

Oudere pompen verbruiken niet alleen te veel energie, ze zijn ook gevoelig voor storingen die een nadelige invloed kunnen hebben op uw bedrijf en uw onderhoudsbudget. Door ze te vervangen door nieuwe, energiezuinige pompen, krijgt u een betrouwbare, goedkope pompwerking.

Dit is wat een groot kantoorgebouw in het centrum van Londen deed toen ze verouderde pompen vervangen door nieuwe, energiezuinige modellen na een Grundfos Energy Check. De pompen werken nu om aan de werkelijke vraag te voldoen, en de nieuwe pompen leveren een besparing van 318,000 kWh per jaar nadat ze de aanbevelingen hebben opgevolgd die ze hebben ontvangen met een Grundfos Energy Check. Dit komt neer op een enorme besparing van £ 30k-pa, een grote reductie in CO2-emissies en een terugverdientijd van slechts 2.8-jaren.

Grundfos kan doorgaans een besparing van 30-50% behalen voor klanten met een energiecontrole. Terwijl ze de weg wijzen naar de optimale pompvervanging die een grote energiebesparing oplevert. Bovendien bereikt u een betrouwbare werking, kortere uitvaltijd en lagere reparatiekosten. Het resultaat: sterk verbeterde systeembetrouwbaarheid.

Bezoek www.grundfos.co.uk meer leren.

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link