← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Coroll wordt NSK's eerste gecertificeerde AIP-partner in Tsjechië

coroll-nieuwe gecertificeerde aip-partner

NSK heeft de nieuwste gecertificeerde AIP-partner, Coroll sro, benoemd die de eerste geautoriseerde distributeur in Tsjechië wordt die de onderscheiding ontvangt. Tijdens een prijsuitreiking op 13 mei werd het certificaat uitgereikt aan het managementteam van het bedrijf, samen met de ´Man richting de toekomst´ award van NSK, wat een indrukwekkend niveau van vooruitgang betekent. Coroll werd genomineerd om een ​​gecertificeerde AIP-partner te worden door NSK Polen.

Met focus op kwaliteit is Coroll een van de grootste distributeurs van lagers, kogelschroeven en lineaire bewegingstechnologieën in Tsjechië. Het bedrijf is opgericht in 1995 en beschikt over uitgebreide technische mogelijkheden en werkt samen met klanten aan het ontwerpen van nieuwe producten en het optimaliseren van de functionaliteit van bestaande apparatuur. Het doel is altijd om de technisch meest optimale en kosteneffectieve oplossing voor klanten te creëren.

Op basis van dit ethos was het duidelijk dat Coroll het potentieel had om de volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten en een van NSK's groeiende netwerk van AIP (Added Value Program) gecertificeerde partners te worden. Alleen die distributiepartners die een 10-faseplan succesvol kunnen voltooien, kunnen Certified AIP Partners worden, een proces dat intensieve training en beoordelingen in het veld omvat.

Voor Coroll omvatte het programma een aantal belangrijke fasen, waaronder: situatieanalyse (evalueren en begrijpen van het klantprobleem); het ontwerpen van oplossingen (inclusief kosten, analyse van het rendement op investeringen en andere gerelateerde informatie); implementatie van de oplossing; het berekenen van de werkelijke besparingen; en het uitbreiden van de oplossing naar andere bewerkingen.

Deskundig NSK-personeel heeft uitgebreide trainingen gegeven die niet alleen gericht waren op NSK-producten, -hulpmiddelen en -diensten, maar ook op tal van andere relevante branchekwesties, zoals effectief onderhoud en inspectie, bewustmaking van namaak en toekomstige ontwikkelingen. In eerste instantie werden zowel theoretische als praktische trainingen gegeven bij de kandidaat, vóór training op locatie bij klanten. Het proces duurde meer dan een jaar om te voltooien.

Er werd besloten om de nieuw verworven kennis en vaardigheden van Coroll te testen bij twee klanten in de staalindustrie: een plaat voor het produceren van een koudwalserij en een stalen buis voor de walserij. Bij de koudfabriek leverde een AIP-project met een omgekeerde rollende kwartstatief een jaarlijkse kostenbesparing op van € 56,921, terwijl een project gericht op ponsapparatuur bij de walserij een besparing opleverde van € 32,820. Deze cijfers zijn indicatief voor de potentiële besparingen die beschikbaar zijn voor bedrijven die profiteren van het bewezen AIP-initiatief van NSK. Bovendien heeft de geautoriseerde distributeur, onder toezicht van NSK, klantentraining gegeven in correcte lagerkeuring, behandeling en onderhoud.

Coroll, gevestigd in Hronov, wordt de vijfde gecertificeerde AIP-partner in de regio CEE (Midden- en Oost-Europa) en zal jaarlijks worden herzien. De certificering bouwt voort op de langdurige reputatie van het bedrijf op het gebied van technische expertise in precisiesectoren, waaronder gereedschapsmachines, staalproductie, transmissies, papier en rail, om er maar een paar te noemen.

"NSK streeft naar volledige technische en op maat gemaakte diensten door de overgang van geautoriseerde distributeurs naar een gespecialiseerd netwerk van gecertificeerde AIP-partners die totale oplossingen kunnen leveren", zegt Tim Cains, European AIP Services Manager.

Door gebruik te maken van de ´Distributor Finder´ faciliteit op de website van NSK Europe, kunnen gebruikers een lijst bekijken van alle gecertificeerde AIP-partners in hun land.

www.nskeurope.com

NSK EUROPE LTD

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link