← Terug naar categorie Analysers en laboratoriumapparatuur

Constar-partner Systech Illinois voor R & D-testen van PET-flessen met behulp van zuurstof-doordringingsanalyzers

Systech Illinois 8700 zuurstofpermeatie analyzer

Constar International is een wereldwijde leider in de ontwikkeling en fabricage van PET (polyethyleentereftalaat) plastic verpakking, met meer dan 50 jaar van ontwikkeling en productie weten hoe. Een wereldleider in de frisdranken verpakkingsindustrie, heeft Constar is in de voorhoede van de technologische vooruitgang in multi-layer en monolaag PET-barrières. Constar blijven uitbreiden, diversifiëren naar andere gebieden van de markten dranken zoals vruchtensappen, kant-en-klare thee, verbeterde vitamine water, energy drinks en wijn, terwijl hun bestaande hoge prestaties barrière markten voortdurend in ontwikkeling.

Constar biedt toonaangevende zuurstof barrière technologieën voor hun PET-flessen om de premie aard van het product te beschermen en om de grote vraag naar langere houdbaarheid eisen te voldoen. Constar's Oxbar, MonOxbar en laatste glas duidelijkheid Diamond Clear technologie al bieden de hoogst mogelijke barrière prestaties voor een PET-pakket, waardoor het product kijken en proeven van verse.

In de Britse vestiging van Constar is de 8700 zuurstofdoorlaatanalysator van Systech een waardevolle R & D-hulpbron voor de ontwikkeling van nieuwe verpakkingen, waardoor het ontwikkelteam nieuwe pakketten in eigen huis kan testen en valideren. Richard Andrew, New Product Development Manager, zegt: "Met de Systech-permeatie-apparatuur kunnen we onze pakketprestaties begrijpen, nieuwe ontwikkelingen valideren en waardevolle gegevens verstrekken die de time-to-market versnellen. Het hebben van deze apparatuur in huis heeft onze mogelijkheden aanzienlijk verbeterd "

Systech Illinois

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Vraag meer info over dit nieuws / product artikel

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.