← Terug naar categorie Pumps

Complete pompoplossing zet Braemar op de kaart

braemar ondersteuning

Na een 2-jaar restauratie heeft het Fife Arms Hotel in Braemar, een zeer populair hotel - oorspronkelijk gebouwd in de 19 eeuw - onlangs zijn deuren heropend. Met zijn 46 individueel ingerichte kamers en een prachtige eclectische verzameling 12,000-stukken met zorgvuldig verkregen lokale kunstvoorwerpen, historische objecten en kunstwerken, bevindt dit hotel zich misschien in het koudste deel van Schotland, maar de impact op bezoekers is warm en uitnodigend.

Ervoor zorgen dat het interne klimaat en de M & E-services aan de hoogste normen kunnen voldoen, is een complete pompoplossing van Grundfos Pumps die samenwerkte met consultants van RSP en contractanten John G Mackintosh. De collectieve definitieve selectie omvatte een reeks energiezuinige pompen met variabele snelheid die zowel modellen met één als twee pompen uit de MAGNA3- en TPE-reeks van circulatiepompen omvatten, deze worden verder ondersteund door een Hydro MPC-E boosterset, een drukverhogingseenheid en andere aanverwante artikelen.

Reputatie is alles als het gaat om hotels en met zo'n uniek aanbod heeft Fife Arms al lovende kritieken ontvangen, dit hotel dat al een niche van zichzelf uitsnijdt en dat voor anderen moeilijk te evenaren zal zijn.

Om meer te weten te komen over hoe Grundfos uw nieuwe of verbouwingsprojectbezoek kan ondersteunen www.grundfos.co.uk

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via