← Terug naar categorie Pumps

Circulator is belangrijk

osb ondersteuning

Bij Grundfos begrijpen we dat u, om succesvol te zijn, het juiste team achter u nodig heeft, dus we zijn verheugd om u te vertellen over onze actuele line-up voor binnenlandse circulators die klaar zijn om alle uitdagingen van het stookseizoen aan te gaan .

Neem bijvoorbeeld de ALPHA1 die de hoogste efficiëntie op de markt levert en die ook beschikbaar is als een roestvrij tellende 'N' versie voor SWW-toepassingen. De ALPHA3 levert dezelfde hoge efficiëntie, maar omvat ook draadloos hydraulisch balanceren en instellen rechtstreeks op uw smartphone, zonder de noodzaak van een aparte lezer.

De beste facturering gaat naar de UPS3 die werd geïntroduceerd in 2018 en die is gebouwd op een platform dat al in miljoenen ketels was bewezen. Het succes kan te wijten zijn aan het feit dat het de functies heeft behouden die u leuk vond aan de UPS2, zoals: handmatig deblokkeren, robuust opstarten en keramische as / lagers, maar heeft ook een nieuwe plug toegevoegd, verhoogde efficiëntie. De GO Replace-app is een handige en zeer populaire functie gebleken die een snellere eerste fix biedt. Dit zal snel bevestigen of de Grundfos UPS3 kan worden gebruikt als vervanging.

Voor meer informatie bezoek www.grundfos.co.uk/newteam

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link