Chemical Engineering News

Een uitgebreid online tijdschrift voor chemische verwerking & nieuwsdienst


De chemische industrie genereert meer dan $ 770 miljard per jaar, waardoor het de grootste van elke industrie ter wereld is. Het is ook een van de meest streng gereguleerde en intensieve transacties, waardoor u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen die noodzakelijk zijn voor professionals. Deze site verzamelt de meest relevante en overtuigende nieuws over chemische verwerking, en bevat zorgvuldig geselecteerde informatie die handig is voor professionals uit de industrie die verantwoordelijk zijn voor het bedienen, onderhouden en beheren van enkele van de meest complexe faciliteiten ter wereld.

Chemical Industry & Engineering News

In een mondiale markt zijn er tal van instanties om de naleving te handhaven.

Bijna elke andere industrie vertrouwt op de een of andere manier op chemische technologie, wat betekent dat er tientallen regelgevende instanties en duizenden richtlijnen moeten volgen. In het belang van veiligheid en milieubewustzijn worden deze voorschriften voortdurend bijgewerkt. Als een breed scala online tijdschrift voor chemische technologie, deze site zal de nieuwste ontwikkelingen en verwachte veranderingen bevatten, zodat beslissers de nodige stappen kunnen nemen om voorbereid te zijn of compliant te worden. Nieuws over individuele bedrijven en faciliteiten zal ook beschikbaar zijn, zodat professionals op de hoogte zijn van belangrijke gebeurtenissen in de sector en evenementen.

Wees gewapend met de kennis die nodig is om een ​​succesvolle fabriek te runnen met de nieuwste Chemical Engineering News

Er zijn dagelijkse ontwikkelingen in nieuws over chemische technologie die besluitvormers moeten zich bewust zijn van om een ​​sterkere cashflow te genereren en een veiliger, efficiëntere faciliteit te exploiteren. Doelgerichte en oplossingsgerichte inhoud speelt hierin een cruciale rol, evenals bewustzijn van producten en leveranciers die zowel de gemeenschappelijke als complexe problemen van professionals in de chemische industrie kunnen oplossen. Deze site streeft naar het leveren van tijdige en relevante informatie over tal van onderwerpen die noodzakelijk zijn voor effectief facility management. Een deel van de inhoud bevat de beste werkwijzen en hulp bij:

  • Asset Management
  • Automatisering
  • Kostenbesparing
  • energie-efficiëntie
  • Naleving van de milieuwetgeving
  • Logistiek
  • Optimalisatietechnieken
  • Proces Verbeteringen
  • Veiligheidsprestaties

Leer meer over de nieuwste ontwikkelingen in technologie en werkwijzen.

Om lezers in staat te stellen een voortrekkersrol te spelen op het gebied van innovatie, zullen ook nieuwe technologie, producten en procedurele methoden de pagina's van deze site vullen. Met gedetailleerde gegevens en het meest recente onderzoek, kunnen facility managers vervolgens weloverwogen beslissingen nemen over welke trends het meest voordelig en kosteneffectief zijn om te worden opgenomen in de planning voor optimale ontwikkeling van de fabriek.

Professionals krijgen direct toegang tot een breed scala aan informatie in één online tijdschrift voor chemische verwerking.

Ongeacht de niche of sector, vinden specialisten in de chemische technologie en verwerking de nieuwste, geavanceerde informatie die over de pagina's van deze site is verpakt. De archieven zullen ook uitgroeien tot een bibliotheek met gegevens, voor later eenvoudig onderzoek. Als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen in de chemische industrie wanneer ze zich voordoen, moet u deze site een bladwijzer maken voor snel ophalen.

REGISTREER VOOR JE

GRATIS KOPIE VAN

INFORMER VAN PROCESINDUSTRIE

Met een gemiddelde van 10 zorgvuldig gecommercialiseerde redactionele artikelen per uitgave die u niet zult zien in een andere Britse procestitel, is PII het magazine bij uitstek voor Process Engineering Managers & Process Engineers in de Chemische industrie

PII in print en digitaal

6-uitgaven per jaar, beschikbaar in print of digitaal