← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Specialist Chemical Dosing System ziet 20% toename omzet met ambitieuze groeistrategie

specialist in chemische doseersystemen

Aangemoedigd door nog een jaar van expansie en succes, is de 20% groei van WES Ltd in 2018 bedoeld om de waterindustrie te ondersteunen bij de volgende AMP7 omdat hun bedrijf zich uitbreidt in zowel afvalwater als drinkwater.

De toonaangevende specialist in doseersystemen voor chemicaliën heeft een derde opeenvolgende jaar van sterke groei bereikt. In lijn met zijn formele bedrijfsgroeiplan, breidde het bedrijf alle vier zijn divisies uit in 2018: Chemical Dosing Systems and Projects; Chemische doseerproducten; Onderhoud en installatie; en Equipment Hire.

Met name de opties voor verhuur van chemische doseerapparatuur heeft alternatieve oplossingen en een visie op WES aangeboden die een indrukwekkende groei heeft gekend in 2018. Verhuren vermijdt de noodzaak van kapitaaluitgaven voor nutsbedrijven, nieuwe doseersystemen en in plaats daarvan verlaagt de kosten tot een relatief lage maandelijkse betaling in het kader van hun operationele uitgavenbegroting.

WES beschouwt het groeiende verhuurbedrijf van chemische doseersystemen als een goede illustratie van haar toewijding en het vermogen om alles te doen wat nodig is om de problemen van klanten op te lossen. Oorspronkelijk opgezet voor flexibiliteit bij fabrieksonderbrekingen voor gepland onderhoud, verbouwingen, upgrades en andere aanpassingen, beantwoordt het vele andere uitdagingen voor de korte en middellange termijn. Deze omvatten noodsituaties, tijdelijke toename van de systeemvraag en het testen van nieuwe behandelstrategieën.

Als onderdeel van dat langetermijnplan benoemde WES onlangs Jamie Cole tot de nieuw gecreëerde rol van Operations Director. Hij bracht een schat aan relevante ervaring mee, opgedaan in hogere managementfuncties bij toonaangevende nutsbedrijven en grote bouwgroepen.

Vorig jaar breidde WES zijn hoofddepot uit om extra ruimte te creëren voor wat nu al de grootste huurvloot voor verhuur van chemische doseerapparatuur in het Verenigd Koninkrijk is. Zowel het aantal als de variëteit aan beschikbare mobiele systemen nam toe, wat een keuze bood aan grotere chemische opslagtanks voor toepassingen.

Hoewel de verhuurapparatuur van WES bedoeld is om onmiddellijk nationaal te mobiliseren, is de focus op voortdurende uitbreiding van andere activiteiten in 2018 het hart van het zuiden en het zuidoosten van het bedrijf. Er zijn ook plannen om het bedrijf in East Anglia, de Midlands en Wales te laten groeien.

WES kreeg ook een 2 Chemical Dosing Framework Agreement van Thames Water in 2018. Dick Tett, verkoop en marketing directeur van WES, zegt: "We hebben vele jaren samengewerkt met Thames Water en hebben bewezen dat we bereid zijn te innoveren en samen te werken.

"We bieden ook compatibele producten met een sterke after-sales support en snelle responstijden. Kijkend naar de industrie op grotere schaal, hopen we dat vele anderen onze gespecialiseerde ondersteuning zullen zoeken om de efficiëntie van AMP7 te maximaliseren. "

Ga naar voor meer informatie over WES-producten en -services www.wes.ltd.uk.

WES Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.