← Terug naar Warmtewisselaars categorie

Check Out Heat Exchanger Services uit de eerste hand

ontwerp van de warmtewisselaar

Van de drie locaties in het Verenigd Koninkrijk, biedt Thornhill Group warmtewisselaarontwerp, fabricage- en ondersteuningsservices voor bedrijven die een breed scala aan producten verwerken, van belangrijke merken en ingrediënten voor voedingsmiddelen en dranken tot bedrijven die zeer vluchtige chemicaliën verwerken.

Hoewel de eisen van beide sectoren voor de vereiste typen warmtewisselaarproducten nogal verschillen, hebben ze beide strenge controles en criteria voor de manier waarop de productie en het onderhoud van hun warmtewisselaars wordt uitgevoerd en de waarborgen en werkmethoden die in plaats.

Dit betekent dat ze vaak de fabrieken van Thornhill bezoeken om processen en procedures voor zichzelf te beoordelen en om hun eigen certificeringsbureaus in te sturen om goedkeuring door derden te verkrijgen. Maar erkennend dat er veel verwerkingsmanagers zijn die de geruststelling willen hebben dat ze kunnen zien wat zich achter de schermen afspeelt maar er zelf niet naartoe kunnen gaan, heeft Thornhill deze korte video geproduceerd met de belangrijkste activiteiten van het bedrijf:

Thornhill Engineering
Long Royd, Park Springs Industrial Estate, Grimethorpe, South Yorkshire, S72 7PT
T: 01226 710000
E: [Email protected]
W: www.thornhillheatexchangers.co.uk

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link